Съседи на Жени Калканджиева: Видяхме я с очите си, ужасени сме! (още разкрития)

Съседи на Жени Калканджиева: Видяхме я с очите си, ужасени сме! (още разкрития)
3.7 (73.33%) 6 votes

Съседи на Жени Калканджиева са потресени и сериозно притеснени какво се случва с нея!

Какво се случва с Жени Калканджиева – този въпрос си задават нейни съседи, които разкриха, че от известно време насам най-хубавата Мис България не прилича на себе си. А видът, в който се подвизава, ги втрещил.

„Ужасени сме. От красивата жена, която сме свикнали да виждаме, не е останал и помен. Не знаем дали се дължи на все по-честите й скандали с Тачо, които огласят всичко наоколо, но Жени не е същия човек. С очите си я видяхме посред бял ден – посивяла, подпухнала и вяла, а облеклото, с което отиваше да прибира сина си от училище, беше като на клошар“, разказват комшии на красавицата.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева сама се погубва в този брак, разкриват нейни съседи

Жени Калканджиева се занемарила дотам, че се появявала в школото на малкия Жорко с опърпан анцуг, пъхнат в ботуши. А отгоре на цялата тази цигания, била облякла тежко официално палто, достойно за бал. Косите й дори не били вчесани, а шестата по хубост вървяла намусена като буреносен облак, пише столичен ежедневник.

Както навсякъде у нас, така и около дома на Жени Калканджиева и Тачо е пълно с клюкари, които не пропускат да си врат носа там, където не им е работа. Именно те довериха, че макар и преди празниците, проблемите между двамата съпрузи изобщо не са се изгладили.

Напротив – Жени и Тачо през ден си крещяли като обезумели, а причините за повечето от семейните им разпри, били свързани с разюздания живот на Стефан Манов и поредната му изневяра с някоя златотърсачка от кръчмите, на които е постоянен клиент.

„Язък за момичето, че ще изгори покрай този! Глупава ли е, че продължава да го търпи, не знаем. Нито отношение вижда от него, нито дори материална стабилност, защото Тачо си вее байрака с нейните пари. И накрая да се докара до този вид, направо е страшно“, вайкат се „любезни“ съседки без работа.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар