Бомба: Виж на коя хубавица скочи Кремена заради Маги Халваджиян! (изригна като ранена вълчица)

Бомба: Виж на коя хубавица скочи Кремена заради Маги Халваджиян! (изригна като ранена вълчица)
4.9 (97.14%) 7 votes

Кремена Халваджиян и Маги Халваджиян са заедно от дълги години, но въпреки това мераклийки за арменеца никак не липсват!

Малко преди празниците, в семейството на Маги Халваджиян се разрази буря. Благоверната на продуцента Кремена Халваджиян скочи като ранена вълчица срещу поредната красавица, правеща мили очи на мъжа й. Този път обаче няма да повярвате коя е запленената от чара му – не, не е Жана Бергендорф, а новата звезда в Х Фактор – Християна Лоизу.

Двамата с Маги вече месеци наред работят върху представянето на кипърката в шоуто като прекарват заедно неопределен брой часове. И въпреки че има сериозен приятел, младата Християна залитнала по богатия, чаровен и респектиращ арменец. Нещо, което Кремена на няколко пъти засякла лично.

Маги Халваджиян

Кремена пази като очите си любимия Маги Халваджиян

„Не й е лесно на Кремито. Тя неведнъж е казвала, че Маги Халваджиян е толкова „загубен“, че една жена и без дрехи да му дойде, пак няма да загрее, че го сваля. Не можел да се усети за тези работи и това е. Затова на нея честичко й се е налагало да разменя по някоя „блага“ дума с кандидатки за мястото й“, разкриват източници, близки до семейството на продуцента.

Истината е, че всъщност Кремена Халваджиян изобщо не се притеснявала от влажните погледи на гласовитата Християна Лоизу, защото Маги й е доказал верността си от години. Всяка жена обаче би се подразнила като гледа как влюбена девойка въздиша и гради въздушни кули със собствения й съпруг.

Млада и още неопитна, Християна Лоизу бързо залитнала по чаровния и респектиращ арменец

Млада и още неопитна, Християна Лоизу бързо залитнала по чаровния и респектиращ арменец

„Преди коледния концерт, Кремена издебна момента, в който Християна беше сама и добре я нареди. Не е вдигала скандали, но й разказа играта и с възможно най-точните думи й обясни, че това, дето си го е намислила, няма да го бъде. Момичето гледаше стреснато и мигаше на парцали, но по-добре да е наясно отсега, отколкото да стане някой сакатлък“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар