Безсрамно! Диляна Попова: С мен да се гаври, но с детето ми няма да му го простя! (скандални подробности)

Безсрамно! Диляна Попова: С мен да се гаври, но с детето ми няма да му го простя! (скандални подробности)
4 (80%) 6 votes

Диляна Попова не знае на кой свят е, след като Асен Блатечки й нанесе поредния удар!

„С мен нека се гаври, колкото иска. Не ми пука – и без това вече понесох достатъчно. Но с детето ми няма да позволя и никога няма да му го простя!“, така изригнала красивата Диляна Попова, когато бащата на Борил Асен Блатечки й поднесъл буквално нечовешка гавра за Коледа.

След медийния скандал, който предизвика извънбрачната му връзка с манекенката и раждането на сина им, актьорът взел категоричното решение да се отдаде изцяло на наранената си половинка Катерина Горанова и щерка си Катя.

Диляна Попова

Диляна Попова вбесена от поредната гавра на Асен Блатечки

Точно по тази причина преди няколко дни той заявил троснато на Диляна Попова да не го чака на празниците. „Ще празнувам с жена си и дъщеря си. Борил е малък и още нищо не разбира, а и знаеш, че се грижа за него с всичко, което трябва“, сопнал се Асен Блатечки по телефона и не приел никакво възражение от младата майка, пише вестник „България днес“.

За Диляна Попова обаче тази постъпка граничи не само с безсрамие, но и с откровена гавра. Манекенката моментално позвънила на сестра си и родителите си и от немай къде си уговорила посещения в село Гулянци за празниците.

След което споделила болката си с най-верните си приятелки, защото не издържала повече. „Бил малък, нищо не разбирал. Как не го е срам?! Не е ли наясно, че децата помнят още от корема на майка си, камо ли след една годинка?! Но няма да му се моля. Не искам да го виждам вече и ако иска да седи до полата на жена си, там му е мястото“, беснеела хубавицата, разказват нейни дружки.

Явно обаче Асен Блатечки пет пари не дава за душевните терзания на Диляна и е убеден, че постъпва по възможно най-правилния начин в случая и в тази конфузна ситуация с двете си жени.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Безсрамно! Диляна Попова: С мен да се гаври, но с детето ми няма да му го простя! (скандални подробности)”

  1. сте

    Дек. 23. 2015

    Деца се създават от двама.Това лумпенско поведение на тоя дето се мисли за голяма работа не го прави друг освен мерзавец.Кого унижава или въздига?Жена му ли е „по-достойна“че го прибра такъв „височайш“?Длъжен е ако има покритие със самочувствието си да уважава и двете майки на децата си.

  2. Таня

    Дек. 24. 2015

    Тази разтурикъща явно е смятала,че Блатечки трябва да изостави първородната си дъщеря,защото тя е родила.Е,мина й котка път.И да,жена му е по-достойна,и той вече го е разбрал.

Добавете коментар