Джино стана за резил: Шампионът не спира с изцепките! (Още подробности)

Джино стана за резил: Шампионът не спира с изцепките! (Още подробности)
4 (80%) 4 votes

Джино показа истинската си същност

Джино тръгна стремглаво по нанадолнището. Джино Бианкалана, който спечели титлата „любима звезда на народа” го е ударил на перманентен купон. Емигрантът от САЩ, за когото се носеха какви ли не приказки от хиляда и една нощ, че е супер богаташ зад океана, се оказа надувка и празнодумец. И не спира да се резили. След като стана баш Брадър, той доби мигновена слава и постоянно пирува с алкохол и жени до зори.

Като пощурял, американският плейбой обикаля кръчмите в страната и сваля де що мърда в рокля. Всяка вечер мургавелкото си ляга с различна и на сутринта по живо и здраво се разделя с нея, като в кревата си вкарва поредната мераклийка.

След като удари на камък сред чалга фуриите, бившият на Джена вече не подбира и мачка чаршафите с обикновени фенки. Когато окончателно се раздели с поп фолк дивата Джена, с която неуспешно стигнаха до годеж, но не и до брак,той вече не подбира, пише „Всеки ден”.

Джино не спира с изцепките

Джино не спира с изцепките

Топ фолк тигрицата Преслава също се загаджи с него временно, щом излезнаха от Къщата, но и тя му разби сърцето, както преди това направи разградчанката. Затова Джино бил категоричен, че повече няма да си има вземане-даване с певици от чалга жанра.

Той се насочил към неизвестните девойки, които пък му се лепели като мухи на мед. Въпреки че в Къщата той сълзливо разказваше, че след като скъсал с фолкаджийката Джена дълги месеци бил на сухо от мъка, сега си го навакса и с лихвите, ако изобщо думите му са били верни.

Защото притчата, че е приказно богат в Америка си остана само мираж, които услужливи пиари измислили, за да се намърда в шоуто. И не спира с изцепките. Станал известен, сега яко осветявал леглото с поредната знойна мома, преди това обилно гарнирайки срещите с много алкохол.

Неговите съквартиранти от ВИП Брадър обаче не го съдят. Те били на мнение, че „докле е младост”, нека Джино се налудува подобаващо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар