Бомба: Маги Ангелова разкри тайната за Слави Трифонов, която пази с години! (ще се смаете)

Бомба: Маги Ангелова разкри тайната за Слави Трифонов, която пази с години! (ще се смаете)
4 (80%) 6 votes

Маги Ангелова е може би най-силната и досега единствена любов за Слави Трифонов!

Кой не знае това име – Маги Ангелова. Дори и лицето й да не е постоянно пред обективите на камерите, няма човек, който да не знае, че тази жена е единствената, която железният Слави Трифонов е обичал истински – поне досега.

За своите 49 години Дългия се е обяснявал публично в любов и е разкривал връзката си само с психоложката Магдалена Ангелова. Оказа се обаче, че самата тя години наред е пазила тайна за Слави Трифонов, която излезе наяве едва днес.

Слави Трифонов

Маги Ангелова още пази чувства към Слави Трифонов и затова живее в ашрам

А именно, че въпреки факта, че от години се радва на щастливо семейство и дете, Маги така и не успяла да се отърси от всички спомени за шоумена и от прекрасните мигове, които той й е подарил, докато са били заедно. Това разкрила самата Маги пред свои близки, пише вестник „Уикенд“.

„Маги и Слави Трифонов са имали нещо, което малко хора имат – истинска близост. Затова те и до днес не спират да се чуват по телефона, а понякога и се виждат, но рядко. Защото чувствата заплашват да ги връхлетят отново. Може би понякога съжаляват, че са се разделили, но за това е виновен Слави, който не искаше брак и деца“, коментират познати на Маги Ангелова.

За да се отърси от остатъчната си болка и носталгия по Слави Трифонов, от известно време насам психоложката предприемала пътувания до Индия, където се отдавала на усамотение и по-точно ашрам. Ашрам – това е напълно изолирано място, на което човек може да разтвори душата си и да се вгледа в себе си.

„Половинката на Маги няма нищо против, той дори я разбира. И никога не я е ревнувал, защото отлично знае, че дори и обичта им да е била силна, Слави и Маги няма да бъдат отново заедно, не и в този живот“, убедени са източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар