Кейт Мидълтън с удар по кралицата, който ще се помни дълго!

Кейт Мидълтън с удар по кралицата, който ще се помни дълго!
5 (100%) 2 votes

Кейт Мидълтън никога не се е съобразявала с кралицата, няма да го стори и сега!

Кейт Мидълтън пак срази кралицата

Кейт Мидълтън отново се подигра с кралица Елизабет Втора

Кралица Елизабет Втора сигурно вече стократно е съжалила, че внукът й Уилям реши да вземе за съпруга точно Кейт Мидълтън. Двете са в изострени отношения от сутрин до вечер и трудно могат да го скрият от пресата на Острова.

Катрин за пореден път няма да се съобрази с бабата на своя мъж и ще посрещне новата година далеч от кралското семейство, научи Kliuki.bg. Херцогинята искала да бъде само с Уилям и двете им деца, при това не в Англия, за да им бъде по-спокойно и да не бъдат следени под лупа. Говори се, че за Нова година звездното семейство ще бъде в САЩ.

Това обаче се оказва удар по честта на кралицата, която била свикнала на всеки празник да бъде с близките си. Тя влязла в пореден конфликт с Мидълтън, който поставил принц Уилям в неприятна ситуация. Сега от него зависело всичко, но във Великобритания твърдят. че той винаги се съгласявал с жена си и заставал зад решенията й.

Именно безгласието на принца още повече вбесявало Елизабет Втора, която била възпитана в традициите, а именно господството на всички кралски особи над половинките им.

При Кейт и Уилям обаче съществувало по-особено разбирателство, което наподобявало обикновените семейства. Принцът давал на съпругата си да командва, когато става дума за семейните решения, а посрещането на 2016 г. е точно такова.

Припомняме, че сблъсъците между кралицата и Катрин Мидълтън не са един и два. Преди година Кейт нанесе голяма обида на Елизабет Втора, когато отмъкна Уилям и малкия Джорд при своите родители за Коледа, без изобщо да се съобрази с Чарлз или майка му.

Херцогинята не е харесвана от мнозина в Двореца, тъй като много наподобява по поведение на покойната Даяна, която също беше в конфликт с почти всички в Бъкингам.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар