Сензация: Ето я новата на Петрозар, заради която заряза Ива Екимова! (пиарката в несвяст от ревност)

Сензация: Ето я новата на Петрозар, заради която заряза Ива Екимова! (пиарката в несвяст от ревност)
4.5 (90%) 6 votes

Това е жената, която успя да подлуди Петрозар на Ива Екимова и да го отмъкне от нея!

Ива Екимова и Петрозар се разделиха преди известно време, а пиарката дори даде обширно интервю по темата като обясни, че двамата взели това решение заедно. Причината била постоянната им ангажираност и отдаденост в кариерата, но… истината се оказа друга.

Да, отдаденост има, но тя е на красавеца Петрозар към новата му изгора, заради която действително паряса Ива Екимова. Най-лошото в случая и това, което накара блондинката да полудее от яд е, че въпросната хубавица е била нейна служителка в агенцията, разкрива вестник „Уикенд“.

Ива Екимова

Лили Иванова се оказа доста чевръста – отмъкна Петрозар под носа на Ива Екимова

Изкусителката с популярното име Лили Иванова в течение на месеци се промъквала на пръсти покрай Ива Екимова и нейния Петрозар, като използвала всеки удобен момент да му покаже повече от себе си и да го оплете в мрежите си.

И в крайна сметка успя – рутината от дългата връзка и ежедневните битови проблеми накарали хубавеца бързо-бързо да залитне по Лили Иванова и не след дълго да се озове в леглото й.

Преди дни Ива Екимова изля мъката си във Фейсбук като публикува тъжно стихотворение за предателство и за измяната на мъжа в любовта. А отдолу дружките й се скъсаха да я успокояват и да плюят неверника.

Без да се впечатлява особено от ревността и леката истерия на бившата си, Петрозар вече спокойно се снима с Лили Иванова и я е представил на повечето си познати. Двамата редовно обикалят из тузарските ресторанти на столицата и изглеждат адски влюбени, коментират очевидци.

„Май нямам друг избор, освен пак да мина през цялата болка на една любов“, философски нарежда в нета Ива, макар че запознати твърдят, че с готовност и лекота би удушила съперницата си, при това с голи ръце.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Сензация: Ето я новата на Петрозар, заради която заряза Ива Екимова! (пиарката в несвяст от ревност)”

 1. Лилянка

  Дек. 23. 2015

  Бе какво си ревнала по тоя грозник, Боже, колко е грозен и черен

 2. Siana

  Дек. 24. 2015

  Мачо си е отвсякъде, няма да е с бял, с розови бузки я:)
  И тази, новата, повече ме кефи от вресливата Ива. Ива има уста от ухо до ухо, а е и старичка.

Добавете коментар