Карълайн от „Дързост и красота“ изригна: Това, че харесвам жени, не значи, че си лягам с всяка!

Карълайн от „Дързост и красота“ изригна: Това, че харесвам жени, не значи, че си лягам с всяка!
5 (100%) 1 vote

Джоана Джонсън, която стана популярна чрез семейната сага „Дързост и красота“, вече не издържа на слуховете, които се носят за нея!

Джоана Джонсън е една от звездите на "Дързост и красота"

Джоана Джонсън беше Карълайн в „Дърозст и красота“

Дързост и красота“ е сред най-популярните сапунени сериали и като такъв винаги е будило огромен интерес у хората какво точно се случва с актьорите в личния им живот. Джоана Джонсън е една от онези, за които може да се каже, че създадоха популярността на продукцията, тъй като през първите години тя имаше съществена роля в сериала, влизайки в образа на Карълайн Спенсър, а по-късно и на близначката й Карън Спенсър.

Откакто преди 3 години Джоана разкри публично, че си пада по жени, медиите по света не спират да я обвързват с най-различни дами, някои от които от „Дързост и красота“. Това изглежда не се харесва на актрисата, която вече не издържала да чете всякакви писания по свой адрес.

„Вижте, аз съм женена жена с деца и ми е много болно да ме обсъждат така. Жените като мен са най-обикновени човешки същества, които се влюбват и разлюбват. Не знам защо някои хора считат, че ние си лягаме с всяка само защото харесваме жени. Няма такова нещо, аз съм изцяло отдадена на съпругата си и не ми е приятно да се говорят глупости за мен.“ – казва Джоана Джонсън, цитирана от американски таблоид.

Преди известно време за 53-годишната актриса се говореше и пишеше, че в миналото е имала връзка с по-възрастната си колежка от „Дързост и красота“ Сюзън Фланъри, която дълги години играеше Стефани Форестър.

Kliuki.bg припомня, че Джоана Джонсън беше Карълайн Спенсър през първите 3 години на сериала, след което героинята й бе убита от сценаристите. Актрисата обаче се завърна малко по-късно като Карън Спенсър – изгубената близначка на Карълайн. През годините Джоана си тръгваше и връщаше в „Дързост и красота“ на няколко пъти, но тя твърди, че да бъде режисьор за нея е много по-голямо удоволствие, отколкото да играе във филмовите продукции.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар