Кошмарна Коледа за Цветанка Ризова, водещата се поболя от мъка! (виж какво научи за съпруга си)

Кошмарна Коледа за Цветанка Ризова, водещата се поболя от мъка! (виж какво научи за съпруга си)
4.7 (93.33%) 3 votes

Цветанка Ризова ще прекара най-кошмарните празници в живота си по вина на своя съпруг Анатоли!

Това е то – направи добро, изяж… всички знаете как завършва тази „мъдра“ мисъл. Която обаче важи почти винаги и за всеки, в случая за водещата Цветанка Ризова. Популярната дама се е поболяла от мъка и вместо да се приготвя за най-красивите семейни празници, рони горчиви сълзи у дома.

Причината е повече от брутална – съпругът й Анатоли, на когото тя повече от 20 години е била вярна и на когото помогна да изчисти огромните си дългове, нагло й сложи рога.

Цветанка Ризова

Цветанка Ризова е почернена от изневерите на мъжа си

Неверникът Анатоли от доста време насам кръшка с апетитна блондинка – далеч по-млада и засукана от Цветанка. Цинизмът му обаче стигнал толкова далеч, че Анатоли дори спрял да се крие, а свободно разхождал мацето из популярни столични заведения, съобщава вестник „Уикенд“.

Наскоро двамата са били засечени да се гушкат в пиано бар, където благоверният на Цветанка Ризова едва не „оправил“ любовницата си на сепарето, а тя се почупила да му се натиска. Възмутени познати на семейството на журналистката разказват, че гледката на застарелия мераклия с младата му изгора била повече от отвратителна.

„Цветанка обаче понася всичко безропотно. Тя отлично знае за какъв мъж се е омъжила, но смята, че вече е твърде късно за промяна. Тя гони 50 години и за нищо на света не може да си представи, че оттук нататък ще трябва да живее сама като разведена жена. Затова и не казва нищо на Анатоли – само си мълчи и плаче“, разтърсени от драмата й разкриват близки на водещата.

Макар че много от тях се опитват да й внушат истината – а тя е, че не Анатоли, а самата Цветанка е по-силна в това семейство, има далеч повече връзки и контакти, заради които може да си позволи да изрита прелюбодееца във всеки един момент. Дали обаче ще прогледне най-накрая и колко ли още болка трябва да й причини той?!…


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Кошмарна Коледа за Цветанка Ризова, водещата се поболя от мъка! (виж какво научи за съпруга си)”

  1. Ев

    Дек. 28. 2015

    Тъпо, ако понася изцепките му, само защото е на 50. Да му покаже вратата и да се радва на живота. Жалко е, ако мисли,че вече е стара. Тогава никой не може да и помогне.Щастието не винаги е свързано с мъж. Има работа, вероятно има приятели, да обикаля по света.По-добре достойна самота, отколкото унизена от комплексиран застаряващ мъж.

Добавете коментар