Бередин я съсипа: Антония Петрова на колене, прие шокиращ ултиматум! (още подробности)

Бередин я съсипа: Антония Петрова на колене, прие шокиращ ултиматум! (още подробности)
3.6 (72.5%) 8 votes

Антония Петрова не на шега се изплаши да не загуби богатия си съпруг Александър Бередин!

Дни преди празниците, драмата около Антония Петрова и Александър Бередин още не е затихнала. Припомняме, че руснакът полудя от гняв след като стана свидетел – първо на фриволното отношение на съпругата си с актьора Иван Ласкин, а след това и натискането й с Джино Бианкалана пред очите на цял свят.

Милионерът, който наскоро опроверга слуховете за фалита си, е известен с избухливия си нрав. Но буквално изригна, виждайки как жена му го прави за смях. Изплашена за бъдещето на брака си, Мис България и Мисис Русия нямаше друг избор, освен да „падне на колене“ пред половинката си и да поиска прошка, разкриха близки до красавицата.

Антония Петрова

Антония Петрова прие ултиматума на разгневения си съпруг Александър Бередин

„Какво ли не прави Тони тези дни, за да умилостиви мъжа си. Обгрижва го във всеки един смисъл, само дето масажи не му прави. Станала е по-ниска от тревата и по-кротка от водата, та дано да й прости. Бередин никак не е лесен, когато подпали фитила“, разказват източниците.

В крайна сметка Антония Петрова нямала друг избор и склонила да приеме ултиматума на мъжа си, който в друг случай би я шокирал. А условията на Бередин са следните – Тони повече да не се появява в подобен предизвикателен вид в ефир, да не си прави неуместни шеги с водещи и коментатори и… забележете – да не ходи толкова намазана с грим.

„Всичко това щеше да втрещи Антония при други обстоятелства, но сега нямаше къде да ходи и прие. Бередин й вдигна скандал – какви са тези деколтета до пъпа посред зима и намазано лице от типа „Ела, Вълчо и ме изяж“. Дори и даде пример с Жени Калканджиева, която знаела как да се облича и държи като сериозна жена и истинска дама“, коментират близки до Бередин.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар