Лъсна коварна истина за „Приятели“: Вижте кои от актьорите са добрите и кои – лошите!

Лъсна коварна истина за „Приятели“: Вижте кои от актьорите са добрите и кои – лошите!
4.7 (93.33%) 3 votes

„Приятели“ е мегахит сред комедиините сериали, но дори и в него е имало скандали между членовете на екипа!

"Приятели" е големият комедиен хит на света

„Приятели“ завладя милиони хора по цял свят

Всички помнят неповторимия „Приятели„, но досега не всички знаеха, че сериалът можеше и да не завърши, ако не са били компромисите на продуцентите Марта Кауфман и Дейвид Крейн. Именно те са спасили проекта, тъй като са се съгласили да увеличат хонорара на актьорите. Не е тайна, че за последните два сезона шестте звезди подписват договор за умопомрачителните 1 млн. долара на епизод, припомня Kliuki.bg.

Истината е, че половината от актьорите са заплашили сериала с напускане, с което изложили искането си за по-високо заплащане. Това са били Дженифър Анистън (Рейчъл), Кортни Кокс (Моника) и Мат Ле Бланк (Джоуи), твърдят американски източници. По принцип те тримата били по-алчни от останалите трима и не приемали роли, които нямало да им гарантират високи приходи.

„Появиха се хора, които напълниха главите на някои от нас с неприятни неща. Сериалът започна да виси на косъм, но все пак го завършихме.“ – споделя Дейвид Шуимър, които играеше Рос Гелър.

Въпреки че той, Матю Пери (Чандлър) и Лиса Кудроу (Фийби) нямали претенции за пари, продуцентите се принудили да вдигнат хонорара и на тях, за да бъдат шестимата отново равни по заплащане, както е било през първите 8 години.

Макар „Приятели“ да стана хит още от първия си сезон, именно последните две години правят актьорите истински богати. След завършека на сериала в началото на 2004 г. шестимата са милионери и осигурени до живот.

Те обаче не пожънват еднакъв успех след сериала. Дженифър Анистън се оказва най-търсената от тях, но мнозина считат, че за това допринася и скандалният й развод с Брад Пит. Кортни Кокс и Матю Пери също правят нелоша кариера, но при Мат Ле Бланк и Лиса Кудроу нещата не тръгват много нагоре. Дейвид Шуимър пък днес почти се е отказал от актьорството и се е прехвърлил към режисурата на пиеси и филми.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар