Ели Гигова ужасена: Този мъж я преследва и не я оставя на мира! (още разкрития)

Ели Гигова ужасена: Този мъж я преследва и не я оставя на мира! (още разкрития)
5 (100%) 2 votes

Ели Гигова е възпитано и интелигентно момиче, но интересът на въпросния господин към нея, е меко казано смущаващ!

Милионерската щерка Ели Гигова се чувства като в холивудски трилър, в който вманиачен тип преследва известна хубавица – напълно обсебен от нея. Същото се случва от доста време насам с щерката на олигарха Николай Гигов, която не може дъх да си поеме от набезите на някой си Иван Иванов.

Лицето е напълно реално и живее в село Козловец, Ловеч. От месеци насам обаче, Иванчо от Козловец си въобразил, че Ели Гигова е мечтаната жена за него и ката ден затрупва стената й във Фейсбук с размисли и послания, някои от които са си направо притеснителни.

Ели Гигова

Ели Гигова е като героиня в холивудски трилър, преследвана от обсебен маниак. Това влудява хубавицата

„Човечецът видимо е хлътнал по Ели, но не се усеща как досажда. И понеже тя винаги е била етична и деликатна, не може да отреже човека директно, го търпи. Но вече само като види снимката му, лошо й става“, доверяват близки до чаровната Ели Гигова.

На пръв поглед Иванчо не прави нищо лошо – нито заплашва, нито обижда Ели Гигова. Нещата, които й пише обаче, за всеки психолог биха означавали едно – тотална и пълна обсебеност от човека срещу теб. А знаем, че подобни състояния често пъти излизат от контрол и могат да бъдат опасни.

Що се отнася до личния живот на милионерската щерка, то Ели Гигова отново е самотна. Припомняме, че тя имаше връзка с бизнесмена Димитър Тодоранов, но двамата наскоро се разделиха заради склонността му към изневери и постоянното тичане по чужди фусти.

„След толкова провалени връзки и откровени идиоти в живота си, тя вече трудно може да повярва на някой мъж. Но пък и защо й е прасе вкъщи, като и сама си е добре – богата, даровита, красива и самостоятелна“, коментират нейни дружки.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар