Йоанна Слабакова вкамени Ернестина и Андрей!

0

Йоанна Слабакова продължава да лази по нервите на родителите си!

Йоанна Слабакова срази родителите си
Йоанна Слабакова взе поредното разочароващо за Андрей и Ерна решение!

Пореден ход, отчаял Андрей и Ернестина, предприе Йоанна Слабакова. Оказва се, че младото 19-годишно девойче е решило да посрещне 2016 г. на 450 км. от родителите си. Студентката по медицина възнамерявала да бъде на Нова година със свои колеги от университета във Варна, при това за няколко дни. Тя щяла да замине за морската столица още на следващия ден след Коледа и да остане там поне 10 дни.

Андрей Слабаков и жена му Ернестина Шинова възприели тежко решението на щерка си, тъй като на тях и преди много им липсвала Йоанна и се надявали, че поне по празниците ще бъдат нон-стоп заедно. Уви, младата хубавица започва да иска все по-голяма самостоятелност и това се отразявало сякаш зле на родителите й, научи Kliuki.bg.

„Андрей и Ерна може да не го показват, но за тях Йоанна е целият им живот. Отвън изглеждат бохеми, които не спират със забавленията, но всъщност държат изключително много на семейството и точно там е слабото им място.“ – коментират приятелите на звездната двойка.

Йоанна Слабакова наранила особено много майка си с отиването да следва във Варна, понеже Ерна била малко по-привързана към щерка си от Андрей. Актрисата призна и във „ВИП Брадър“, че не издържа далеч от детето си. Йоанна обаче избягала чак на морето, понеже искала да бъде самостоятелна.

„Нормално е един млад човек да желае свободата си, но тя можеше да празнува Нова година с приятели и в София, тук са повечето й близки. Ходенето й до Варна точно по това време на годината изглежда някак необмислено.“ – разказват още познатите им.

Йоанна Слабакова щяла да купонясва на морето не само на Нова, но и да посрещне куп именни дни, които следват след това. Тя заявила на родителите си да не я чакат за неопределен период от време.


Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.