Виктория Бекъм: Това е краят за мен, не ме търсете никога повече!

Виктория Бекъм: Това е краят за мен, не ме търсете никога повече!
4.7 (93.33%) 3 votes

Виктория Бекъм не иска да се връща към славното минало и е категорична в това!

Вктория Бекъм се сбогува с музиката

Виктория Бекъм приключи завинаги с музиката

Някогашната певица се зарече никога повече да не стъпи на сцената като музикален изпълнител. Виктория Бекъм е отказала съвместно турне със „Спайс гърлс“, твърдят всички световни медии. Причината обаче не е просто липса на време, както считат някои, а Вики просто била обидена на другите четири момичета, че я търсят само по работа.

„Не бях ги чувала с години, когато Ема ми звънна да ме пита за турнето. Аз вече бях прочела за това по вестниците, а те ми се обадиха чак сега. Вече имам ангажименти за близките няколко месеца, не става така, да ти сервират в последния момент нещо. Казах на Ема да се оправят без мен и че вече нямам желание да бъда част от групата, няма смисъл просто.“ – казва Виктория Бекъм пред американски ежедневник.

Според слуховете, Вики взела това решение и поради затрудненията при подготовката. Повечето от момичетата живеели все още във Великобритания, докато футболната съпруга се подвизала предимно в САЩ, където въртяла успешен бизнес с модни бутици.

Турнето на „Спайс гърлс“ е пред провал, тъй като Мел Си също вече обяви, че без Виктория няма да участва. Освен това рекламата пострада значително, понеже оригиналната група е от пет члена, докато за момента само четири са се събрали.

„Никой не иска да гледа подобие на „Спайс гърлс“, а истинската група. Ако Вики не се съгласи, няма да го бъде това турне.“ – пишат медиите на Острова.

Засега обаче Виктория Бекъм била категорична, че не само няма да се връща в „Спайс гърлс“, но и че няма да се завърне въобще към музиката. За разлика от другите дами на групата, Вики била изклчително добре осигурена, тъй като мъжът й е милионер, а и бизнесът й разцъфтява. Затова не виждала смисъл да става отново певица.

Kliuki.bg припомня, че „Спайс гърлс“ стана една от най-хитовите женски групи през 90-те години, но напускането на Джери доведе до разпадането на цялата банда. Сега обаче Джери пак е съгласна да работи с другите, но Виктория е тази, която този път не иска.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар