Никол Кидман разкри злата страна на Том Круз

Никол Кидман разкри злата страна на Том Круз
5 (100%) 4 votes

Том Круз получава удар след удар от втората си бивша съпруга!

Никол Кидман срази Том Круз

Никол Кидман разкри истината за Том Круз

Три съпруги и три развода. Очевидно проблемът не е у тях, а у това, което ги обединява – Том Круз. Актьорът явно не става за сериозна връзка или за брак, което все повече започва да личи. В най-лоши взаимоотношения обаче той е с втората си жена Никол Кидман, която не спира да го обвинява за раздялата им, използвайки всякакви методи.

„Това, че децата ни са осиновени, очевидно го е успокоило, че няма защо да се грижи за тях. Откакто сме се развели, синът ми и дъщеря ми почти не са виждали баща си. Що за отношение, та те израснаха без него… Да, не успях да го даря с билогично дете, но това не му дава правото да напуска живота на децата ни само защото не са наша кръв…“ – избухна Никол Кидман пред таблоид.

Според слуховете обаче, Том Круз не бил лош баща само към осиновените си деца, но и към единственото си биологично дете Сури. Преди месец майката Кейти Холмс, която е жена номер 3 в живота на актьора, също изплака болката си от неговото отношение. След като се раделили, Том забравил, че има щерка и почти не потърсил детето.

Познатите на Круз пък твърдят, че той никога не е искал да има деца, но Никол Кидман го накарала да си осиновят, понеже жадувала да бъде майка. Сури пък станала инцидентно, като актьорът изобщо не желаел да става пак татко.

„С години хората ги съжаляваха с Никол, че не могат да има билогично дете, но истината е, че само тя е била за съжаление, защото той не е искал да бъде баща.“ – считат близките до звездата от „Джери Магуайър“.

Kliuki.bg припомня, че Том Круз има още един брак, но той се разпадна преди славата да го погълне напълно. В края на 80-те актьорът беше официално обвързан с Мими Роджърс, но от нея няма деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар