Наско Сираков и Илиана Раева отварят дома си на Коледа

Наско Сираков и Илиана Раева отварят дома си на Коледа
3.6 (72%) 5 votes

Наско Сираков и Илиана Раева отварят дома си на Коледа – пред камерите на БНТ популярната двойка говори откровено за отминаващата година, за България, за света и за топлината на домашното огнище. Една звезда двойка в спорта, чиито членове все още са щастливи заедно.

Наско Сираков след 32 години брак, отново в щастлив семеен уют с Илияна

Наско Сираков след 32 години брак, отново в щастлив семеен уют с Илиана

Наско Сираков и неговата съпруга отвориха дома си, говорейки за спорта, за политиката и за изтеклата година. Като най-големите им страхове и разочарования са по-глобални и са свързани с тероризма по света и цялостната ситуазия в България, а не с лични тревоги. Двамата са женени от 32 години и днес са щастливи, щом семейството им в все така заедно. Тайната за щастлив брак е в комуникацията, споделянето и доверието. Ако двамата някога се бяха подали на безумията писани по техен адрес, връзката по между им щеше да е различна.

Илиана Раева - красиво остаряваща и все така уверена в себе си

Илиана Раева – красиво остаряваща и все така уверена в себе си жена, която знае отлично как да постигне желанията си

Сега всеки си е избрал пътя в живота, доказан в работата си професионалист, изявени спортисти. Разбира се, и двамата преминаха през сериозни проблеми. Наско Сираков разочарова мнозина от привържениците на футболен клуб Левски, а днес той като член на Изпълкома на Футболния съюз коментира тежкото състояние на родния футбол, предвид отстраняването от „А“ група на отбори като ЦСКА или Литекс, както и Локомотив София.

Илиана Раева пък дълго опитва да стане част от политическия елит на страната и все не й стигат гласове и достатъчно привърженици. Дори нейният съпруг сподели, че 99 процента от политиците са вредни, той не симпатизира особено на политическите желания на Илиана.

И до днес, въпреки скандалите и премеждията в живота си, Илиана Раева и Наско Сираков са семейство с две дъщери и много дълъг семеен живот зад гърба си, коментира и нашето светско издание Клюки.БГ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар