Дебра от „Всички обичат Реймънд“ направи невероятно признание

Дебра от „Всички обичат Реймънд“ направи невероятно признание
5 (100%) 4 votes

Патриша Хийтън, която хората познават най-вече с ролята й във „Всички обичат Реймънд“, отвори душата си за Коледа!

"Всички обичат Реймънд" промени живота на Патриша Хийтън

„Всички обичат Реймънд“ промени живота на Патриша Хийтън

„Сигурно помните, че излязох за финала на „Всички обичат Реймънд“ разплакана. Тогава не исках да приема, че сериалът свършва. Това бяха най-страхотните 9 години в моя живот. С Дебра не си приличаме по принцип, но екипът на шоуто направи така, че за мен да бъде удоволствие да играя с тези хора.“ – споделя Патриша Хийтън пред американска онлайн медия.

Актрисата, станала популярна като Дебра Бароун, разкри също чувствата си към колегите от сериала. На нея всички са й били много скъпи, но един човек се е откроил в съзнанието й.

„Талантът на Рей Романо е нещо огромно. Малко хора знаят, че той почти не репетираше сцените, защото правеше всичко перфектно от първия път. Това е най-добрият актьор, с когото някога съм работила. Поддържаме все още връзка, искам такива хора в обкръжението си.“ – казва Патриша Хийтън.

Всички главни герои от „Всички обичат Реймънд“ направиха добра кариера, но Пати сякаш е една от най-успелите в това шоу. Тя е носителка на цели две награди „Еми“, а преди 3 години й бе поставена звезда на алеята на славата в Холивуд. Българските зрители от няколко години могат да я наблюдават и в друг комедиен сериал – „По средата“.

В интервюто Патриша Хийтън се връща и към голямата трагедия, която разтърси „Всички обичат Реймънд“ преди месеци. Тогава един от актьорите – Сойър Суитън, който играеше едно от децата на Дебра и Рей, се самоуби.

„Пътувах по работа, когато ми се обадиха и ми съобщиха какво е станало. Аз по принцип съм много чувствителна и плача често. Изпаднах в силен плач, защото той беше толкова млад.“ – откровеничи Патриша.

Kliuki.bg припомня, че и друг от актьорите в сериала вече не е сред нас. Питър Бойл, който играеше свекъра на Дебра, си отиде повален от рак малко след края на „Всички обичат Реймънд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Дебра от „Всички обичат Реймънд“ направи невероятно признание”

  1. кети

    Дек. 26. 2015

    Много добър сериал. И в момента го гледам с удоволствие

Добавете коментар