Проблеми в дома на Баневи, наказва ли ги съдбата?

Проблеми в дома на Баневи, наказва ли ги съдбата?
4 (80%) 4 votes

Известната милионерска двойка на Евгения и Николай Баневи от известно време изживява кошмарни периоди. Особено дамата в двойката, която трудно заспивала и твърдяла, че из дома им обикаля „нещо“ странно.

Оказва се, че Евгения Банева е познавала добре първата съпруга на Николай Банев – Дочка, била омъжена за бизнесмена преди да се разболее от тежка болест, която слага края на живота й. Дочка и Ники били съвсем млади в малкия град Харманли. Тя е филолог, а той стругар в местен завод в провинцията, срешат се случайно и истински се влюбват от пръв поглед.

Николай Банев и неговата половинка са пред сериозни кризи у дома и на работа съшо

Николай Банев и неговата половинка са пред сериозни кризи у дома и на работа съшо

След това двойката създава успешен бизнес и се развива светкавично в началните години от създаването си, финансите са големи. В този момент на успехи и просперитет обаче в компанията на Николай Банев започва работа една нова юристка – Жени. Амбициозна и силна, тя печели вниманието на Николай Банев. Скоро те стават близки, Евгения забременява, а съпругата на Банев се разболява сериозно. Тя не успява да пребори рака и скоро почива от коварното заболяване.

Милионерската двойка пред фалит или пред поредното изпитание в живота си

Милионерската двойка на Николай и Евгения Баневи пред фалит или пред поредното изпитание в живота си

Днес пък близки на фамилията Баневи споделят, че може би съдбата им връща всичко сторено и сега Евгения Банева и Николай, които имат тежки финансови сътресения, започват да страдат от гузната си съвест. Затова и Жени не може да спи спокойно често пъти, коментират и от изданията „Блиц“, както и от „Любопитно“.

Към днешна дата фамилия Баневи има тежки проблеми и е доста нестабилна в бизнес плановете си, коментира и изданието за новини и всички светски събития – „Клюки.бг“. Но бъдещето ще покаже те дали ще могат да се справят с всичките си трудности у дома и в бизнеса си или ще затънат още повече в проблемите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар