Джена удари в земята всички: Сгоди се! (СНИМКА с пръстена)

Джена удари в земята всички: Сгоди се! (СНИМКА с пръстена)
5 (100%) 3 votes

Джена сложи вълнуващ финал на трудна година за нея – скоро ще я видим булка

Джена се сгоди за любимия си мъж само след няколко месечна връзка, научи kliuki.bg.

Най-ощетяваната певица на Митко Пайнера удари конкуренцията в земята! Следващата година и да й спретнат номера „И тоя път няма да си Певица на годината” – пак няма да й пука. Джена получи най-вълнуващия подарък за Рождество!

Докато Джино Бианкалана се забавлява със сладкия си Бентли, последната му Голяма любов се разплака при вида на поредния годежен пръстен в живота си. Той може и да не е на стойност, колкото този на баровеца от Чикаго, но ще й донесе значително повече щастие!

Джена дълго време носи доказателството за намеренията на Джино на ръката си. В навечерието на рождения си ден обаче го върнала, защото не пожела да зареже пеенето в името на това да бъде домакиня в Чикаго.

Тежкият й избор не й донесе мечтаната награда. Беше и унизена със следващия избор на мъж в живота си. Пламен Богданов добре осребри авантюрата им. Джена преживя интригите и дори си позволи автохумор по време на участия: „Ако някой иска да влиза във ВИП Брадър, да ми се обади! Имам връзки там! Ще правя шоу „Докосни Джена-стани звезда!”. Последният удар беше нелеп инцидент на сцената!

След това обаче нещата се обърнаха. Певицата намери идеалното гадже – страхотен, млад, талантлив, от музикантско семейство и с професия „на колела”.

Макар да е със седем години по-голяма от любимия си, семейството я посрещна с широко отворени обятия. Наско дори качи общата им снимка във Фейсбук с надпис: „Моето семейство”.djena prasten

Истинското щастие за звездата на Пайнер обаче беше на Бъдни вечер. Любимото й момче й подари пръстен, без да поставя условия. Певицата казала „Да” и в момента младите са залети от благопожелания.

Джена преживя немалко през 2015-та, но през 2016 обещава да й донесе приказна сватба, успехи…и защо не – малко сладко бебче!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар