Бомба: Тайната на Крум Савов разтърси съпругата му Мая! (неочаквани разкрития)

1

Спортният журналист Крум Савов и истината за него потресе хубавата Мая!

Съпругата на Крум Савов – прекрасната Мая Савова е в тотален шок, откакто научи съкровената тайна на половинката си. Двамата са семейна двойка от доста години, но досега спортният журналист усърдно е криел истината от нея. А тя касае точната бройка на девойките, които е успял да вкара в леглото си.

Близки до Крум Савов разкриха, че той е бил един от най-видните плейбои на страната като в периода от 1990-та докъм 2005-та година е успял да „опраши“ над 500 дами. Цифра, която би засрамила и милионера Христо Сираков, пише вестник „Уикенд“.

Крум Савов
Крум Савов бил същински звяр на любовния фронт

Близки до спортния журналист разкриха пред Kliuki.bg, че в последно време той усилено се опитва да забрави онзи период от живота си, но въпреки това не е ясно успял ли е да се сдържи и не е изневерил и на Мая Савова в началото на връзката им.

„Крумчо просто си беше такъв – коцкар и половина. Той е много чаровен, жените го обожаваха, защото е умен, забавен и винаги знае кога и какво да изтърси. Освен това е и популярен – какво повече може да иска една жена, за да лапне по някого и да си легне с него?! Истината обаче е, че той не подбираше много, но и не се задържаше с никоя, повече от вечер-две. Ляга си с нея, а на другия ден – адиос“, разказват източници, близки до спортния журналист.

Въпреки че, когато се запознали и искрата припламнала, Мая Савова била наясно с похожденията на Крум Савов, тя и до днес не подозирала за каква точно цифра иде реч и колко мацки са мачкали чаршафите на благоверния й.

„Мая успя да хване Крум точно с това – дърпаше се и не му пусна дълго време. Той не беше виждал такова чудо като нея в живота си и лапна като пуберитет. Освен всичко друго, Мая е единствената жена, която го разбира и която той уважава. Но тя, горката изпадна в шок като научи какви ги е вършил нейният палавник“, коментират запознати с героизма на Крум Савов.

Отсега нататък той ще трябва да е много внимателен, защото Мая ще си отваря очите на 18, прогнозират те.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Ev казва

    И кое му е чаровното на тоя смотльо? Преди да се ожени минаваше дори за женомразец.Не веднъж сме чували тъпите му изцепки по адрес на жените.Каруцар Беше учудващо какво е харесала тази млада жена в него.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.