След резила с Антония Петрова: Виж как Иван Ласкин измоли прошка от Алекс! (снимки от почивката)

След резила с Антония Петрова: Виж как Иван Ласкин измоли прошка от Алекс! (снимки от почивката)
4.7 (93.33%) 3 votes

Иван Ласкин има да изкупува прегрешенията си пред Алекс Сърчаджиева, затова я заведе на изненадващо пътуване!

Трите сезона на Биг Брадър донесоха не само пълни банкови сметки на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин, но и дрязги в семейството им. Припомняме, че актьорът пресоли манджата с непрестанното си флиртуване с хубавата Антония Петрова в ефир и си спечели гнева на половинката.

Колкото и либерална, и кротка да е, Алекс Сърчаджиева яко насоли мъжа си за резила, който направи и с който влезе в устите на половината преса. За да й се реваншира и да изкупи вината си обаче, актьорът направи това, което всеки умен мъж би сторил – изненада половинката си с неочаквана почивка за празниците.

Иван Ласкин

Алекс Сърчаджиева и малката София с неочакван подарък от Иван Ласкин

Снимките от профила на Иван Ласкин показват колко щастливо е семейството му на пътешествието, което той организира. Алекс, Иван и малката София се радват на морето и топлите лъчи на слънцето, но не у нас, а някъде в чужбина.

И въпреки любопитството на приятелите и близките им, те и до днес не са разкрили къде точно се намират. Предположенията са три – Турция, Гърция или дори Монако. Предвид малките заплати, които взимат целогодишно Алекс и Ласкин обаче, далеч по-вероятно е дестинацията им да е едно от първите две предположения.

„Иван обожава Алекс и още след края на Биг Брадър осъзна, че яко е стафил пред нея. Той, разбира се, си няма и хал хабер от Антония Петрова, камо ли да я сваля. Двамата са коренно различни и той никога не е проявявал интерес към подобен род жени – миски. В някои предавания обаче беше бая подпийнал и мина границата, но сега пък Алекс се радва на най-грижовния мъж“, разкриват близки до актьорското семейство.

Иван пожгела на всички семейна топлина и обич като при тях тримата

Иван пожгела на всички семейна топлина и обич като при тях тримата

Сладката Алекс вече няма как да не прости на благоверния си

Сладката Алекс вече няма как да не прости на благоверния си

Като знаем колко безумно Алекс Сърчаджиева обича Иван Ласкин, то сме напълно сигурни, че и без скъпата ваканция, тя би му простила тутакси – само като чуе едното „обичам те“.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар