Гълъбин Боевски получи смъртоносен удар: 19-годишната Сара не иска и да чуе за него! (подробности)

Гълъбин Боевски получи смъртоносен удар: 19-годишната Сара не иска и да чуе за него! (подробности)
4.5 (90%) 4 votes

Дъщерята на Гълъбин Боевски – младата Сара не се е чувала и виждала с баща си от години!

Видовден рано или късно идва, са казали мъдрите хора и са напълно прави. Защото всеки си носи последствията за постъпките и решенията, които взима на този свят. В случая на Гълъбин Боевски стана точно същото. Днес децата му и най-вече дъщеря му Сара не иска и да чуе за него.

Източници, близки до семейството на шампиона ни по щанги, разкриха пред вестник „България днес“, че Сара не се е чувала и виждала с татко си от няколко години. Нещо повече – преди известно време 19-годишната вече девойка се отделила да живее самостоятелно с приятеля си и скъсала връзките със своя отец.

Гълъбин Боевски

Сара Боевска не иска да чува за баща си – скандалния ни щангист Гълъбин Боевски

„Сара преживя кошмар, какъвто никое дете не заслужава – особено на годините, на които беше тя, когато арестуваха Боевски с дрогата. Срамът, унижението и обидите от останалите, я съпровождаха ежедневно в училище и на улицата. Това нямаше как да не й се отрази“, разкриват близки до дома на Гълъбин Боевски.

Припомняме, че щангистът беше арестуван с цели девет килограма кока на летището в Сао Пауло през 2011 година като прекара няколко години в затвора там. Впоследствие бе помилван, но доказателствата за невинността му така и не успяха да убедят всички.

В България след това Боевски отвори фитнес център на стадион „Васил Левски“, но проваленият му имидж спомогна за тоталния крах на бизнеса му и той продаде залата на Златко Баретата. Тогава Сара работеше на рецепцията в съоръжението.

„Сара имаше талант за тениса, но не успя да го развие. Гълъбин Боевски беше неин треньор, но толкова строг и взискателен, че по-скоро попречи на момичето си, вместо да го насърчи и помогне. Затова и двамата отдавна се отчуждиха, а Сара вече е поела по своя си път“, коментират близки до девойката.

Оказа се и, че синът на Боевски – Пол също е в лоши отношения с родителя си. Той учи в Лондон и се вижда с щангиста още по-рядко и от Сара Боевска.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар