Деси Добрева с шокиращо разкритие на празника! (признанието й шашна всички)

Деси Добрева с шокиращо разкритие на празника! (признанието й шашна всички)
5 (100%) 2 votes

Ангелогласната Деси Добрева успя да смае всички и особено един специален за нея човек!

Бившата певица на Слави Трифонов Деси Добрева изумила приятелите си с неочаквано и шокиращо признание по празниците. Както вече отдавна знаем, певицата и бащата на дъщеря й са разделени, след като той реши, че Деси не е жената, до която иска да остарее.

Добрева прекара доста време в тъга по разбитото си щастие, но в крайна сметка прогледна и осъзна, че и тя не е питаела истинска любов към бившия си съпруг, това разкриха близки до нея източници.

Деси Добрева

Деси Добрева така и не успя да се излекува от болестта Слави Трифонов

Какво било смайването на всички, когато научили защо Деси Добрева няма успех във връзките си и се е отдала изцяло на работата и професионалната реализация. Причината е шокираща, защото Деси била още влюбена в… Слави Трифонов.

Неочаквано, но абсолютен факт. Дългия така успял да омае певицата още по времето, когато работели заедно, че дори бягството в Америка и бракът й не успели да изтръгнат Слави Трифонов от сърцето й.

„Много пъти съм си пожелавала това всяка Коледа, докато в един хубав ден не осъзнах, че живея в илюзия. Но в този мъж има някаква магия“, споделила Деси Добрева пред свои дружки наскоро. И си пожелала идната 2016-та година да й донесе освен здраве и късмет, нова любов и пълна забрава на бившия й шеф.

Всъщност това се оказа и истинската причина Деси Добрева да напусне „Шоуто на Слави“ преди години. Не толкова идеята й за реализация в САЩ, защото знаела, че е невъзможно да пробие там, а желанието да се откъсне от Слави Трифонов, който пред очите й показвал чувствата си към Алекс Раева.

После пък стартирала връзката му с Мартина Огнянова, но дори и след края й, Дългия показал ясно на Деси, че я възприема само като уникална певица и приятелка.

„Деси опита да му влезе под кожата на двата концерта тази година, но уви, не се получи. Слави просто няма чувства. Тя е деликатна и някак си по-фина жена, а той си пада по по-серт и отракани мацки. Обича си я, но не и както на нея й се иска“, доверяват източници, близки до певицата с убийствения тембър.

И й пожелават много скоро в живота й да се появи „принца“, който да я целуне и веднъж завинаги да изтрие всички спомени за Слави от съзнанието й.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар