Ритон се похвалиха с най-палавата ВИП Коледа 2015 (СНИМКИ)

Ритон се похвалиха с най-палавата ВИП Коледа 2015 (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Дует Ритон обраха точките със забавления на връх най-семейния празник

Дует Ритон само успяха да бъдат конкуренция на коледното послание на премиера, видя kliuki.bg.

Няма да сбъркате, ако си мислите, че страницата на Бойко Борисов във Фейсбук по Рождество беше най-одумвана, харесвана и коментирана. Премиерът се размаза онлайн от кеф, че ще става дядо и целокупният български народ се втурна да го поздравява.

Другите популярни персони в социалната мрежа се задоволиха със снимки на елхите си, децата, богати коледни трапези и такива обичайни празнини радости. Дует Ритон обаче разчупиха клишето!

Най-задружното семейство в шоубизнеса ни показа как се поддържа вечна младост и ентусиазъм. Двойката не просто не престава да работи, другарува с хора, които могат да съм им деца, но и може да преподава уроци по правене на домашни купони.

Ето, дори по време на смирението на Бъдни вечер музикалното семейство показа на всички що е забавление. За пореден път се събраха с приятели – во главе с техния полу-син – Драго Драганов. Ще видим какво ще измислят този път Ритон!

Доволният водещ със сигурност е скучал без тях, когато бяха в Къщата. Днес обаче отново са заедно и дори му се падна паричката на семейната им вечеря. Домакините обаче не му се сърдят, че е късметлията на компанията. Дори го изненадаха с още едно предизвикателство – общо джакузи!

Това малко не беше в коледния дух, но за добрия купон нормите не важат!


Кичка Бодурова, разбира се, е на друго мнение, но тя предпочете да поздрави не толкова фамилиарно феновете си! Певицата изпрати видео-послание от дома си в Щатите, където пожела на всички светли празници!

Почитателите и на двата лагера сега са в трепетно очакване да минат трите работни дни. Тогава пак ще завалят снимки от новогодишните купони. Дует Ритон със сигурност няма да празнуват като всички останали, а готвят поредна изненада!

Весели Коледни и Новогодишни празници от Кичка Бодурова!

Публикувахте от Kichka Bodurova в 22 декември 2015 г.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ритон се похвалиха с най-палавата ВИП Коледа 2015 (СНИМКИ)”

  1. Natalia

    Дек. 28. 2015

    И кое по точно е палавото – 3 дърти Д-та се киснат заедно. Тези нямат никакви приятели, и това се видя на защитата им във ВИП брадър. Само някви роднини на Здравко се явиха.

Добавете коментар