Краси Ранков залови бежанци с ловна пушка

Краси Ранков залови бежанци с ловна пушка
Гласувайте за статията

Актьорът Краси Ранков свърши работата на гранична полиция по време на празниците

Актьорът Краси Ранков е научил доста от времето, когато беше Антон Ставрев – шефа на охраната в Мола на „Стъклен дом”, убеди се kliuki.bg.

Любимецът от култовия сериал се преквалифицира в гранична полиция по време на коледните празници – залови цели 17 афганци. Това далеч не е роля или шегичка от страна на актьора, а истинско изживяване. Незабравимата случка станала преди два дена, докато ловува с дружинката си в Странджа планина, разказаха първи от в. „Черноморски фар“.

Снимка - в. „Черноморски фар“.

Снимка – в. „Черноморски фар“.

Малко преди да стане време за поредния празничен обяд Краси Ранков тръгва на лов за диво прасе с любопитна компания – шефа на Камарата на строителите в Бургас Николай Николов и неговите „бойни” другари.

Между приказките и дебненето, се натъкнали на подозрителна група мъже, които твърдят, че знаят само родния си език. Ловците ги заловили между селата Ново Паничарево и Близнак. Първо ги нахранили – по християнски, после изпълнили дълга си и ги предали на Гранична полиция.

Краси Ранков е известен като пръв любимец-талисман на полицаите и в частност – тези, които работят в КАТ. Той не просто изигра прекалено много униформени, а и като Антон Ставрев роди култови лафове:

Маршрутът е маршрут, за да се обхожда целия. Иначе щеше да се казва полумаршрут.“

„Ставрева: -Днеска ти е много важен ден. Марс ти е водещ през цялата седмица и трябва да внимаваш.
Ставрев: – Ето сега и Марс ми се натресе на главата.“

„За руската мафия не се говори, за руската мафия се мълчи“
„На светло всеки може /да стреля/ само на тъмно си личи кои СМЕ истинските професионалисти.“

„Абе момче, какво ще те правя тебе?
Не можеш да прескачаш огради, не можеш да лъжеш жени!
Как си оцелял досега, бе?“

Оказа се – повечето култови лафове от сериала са негово творение. Освен това е страстен ловец, което го направи и почетен гост на ловната дружинка, която обхожда Странджа. От два дена обаче Краси Ранков ще има особено атрактивна история в арсенала за ловни банкети.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар