Илиана Раева е щастлива с избора на любим, който направи Виолета (СНИМКИ)

Илиана Раева е щастлива с избора на любим, който направи Виолета (СНИМКИ)
3.8 (75%) 4 votes

Илиана Раева отдалече намеква, че е повече от готова да сбъдне мечтата си да е мъжка баба

Илиана Раева отдалеч намекна на дъщерите, че й писна да чака, видя kliuki.bg. Вечното Златно момиче иска да става млада баба, по възможност – през 2016-та!

Бойната дама, която не цепи басма на никого, може да се похвали със завидна кариера, но не се отказва и от женските радости. След като се задоми и роди млада, се постара да се превърне в перфектна съпруга. Сега явно е решила да става баба, както мнозина свои посестрими като Катето Евро или Дарина Павлова.

Илиана Раева страшно се гордее с избора, който е направила малката й щерка. „Момчето” на тате – Виолета се отдели от задружната фамилия, за да замине в Унгария със своя любим. Фамилията обаче не се сърди на Георги Коруджиев и дори е дало благословия!

Тези дни гимнастичката публикува снимки на влюбените и се разтапя – много сладки били! Явно майката-орлица пуска пиленцето си да отлети и дори вече планира мечтаната сватба.

Илиана Раева се доказа като чевръста организаторка – всички си спомнят изисканото тържество, което спретна за любимата си Анелия Раленкова. Отделно – с Наско Сираков са кумували на незнаен брой двойки и са били вип-гости на тройно повече.

Само техните хубавици още се ослушват и твърдят, че на първо време мислят за кариерата си. Славея преживя и любовни драми. Мама обаче не е от тези, които се отказват лесно. Още разказва, че много е искала трето дете – по възможност син, затова и мечтаела да стане мъжка баба.


Половинката на Наско Сираков е поискала много по Рождество – здраве, успехи на художествената гимнастика, любов в семейството. Амбициозната дама умее да осъществява плановете си. Като нищо ще видим Илиана Раева на следващата Коледа прегърнала внук!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар