Д-р Ангел Енчев с ужасяващо разкритие за половинката си Теди Велинова! (още подробности)

Д-р Ангел Енчев с ужасяващо разкритие за половинката си Теди Велинова! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Д-р Ангел Енчев разказа историята, която му е смразила кръвта!

Прочутият пластичен хирург д-р Ангел Енчев направи страховито разкритие за любимата си и майка на детето му Теди Велинова, което и до днес смразява кръвта му. А именно, че жена му е била на косъм от смъртта и то по възможно най-нелепия начин.

Ужасяващата за семейството случка се разиграла на Малдивите, където Теди Велинова претърпяла инцидент, за щастие оказал се лек. Манекенката едва не била убита на място от падащ кокосов орех, разказва Ангел Енчев.

Ангел Енчев

Д-р Ангел Енчев разказа за случката, която едва не отнела живота на Теди Велинова и която е смразила кръвта му

„Страшно си беше. Кокосовият орех се стовари буквално на сантиметри от Теди, като леко я удари по ръката. Двамата се разхождахме най-спокойно под дърветата, когато нещо изшумоля и се стовари със страшна сила до нея. Беше кокосов орех – с черупката и много тежък“, обяснява Енчев.

Той твърди, че по официалната статистика на Малдивите, случаите на смърт, вследствие от падащи кокосови орехи, са на второ място от всички останали смъртни случаи там. По-вероятно е някой да загине от удар на кокосов орех, отколкото от катастрофа или каквато и да е друга злополука.

„Няколко пъти сме ходили там, но не знаехме тази „малка“ подробност. Трябваше да ни се случи на нас, за да се заинтересуваме и да научим тази истина, която е наистина страховита. Тогава си спомням, че се избъзиках с Теди – „ех, защо не беше крачка напред“, но го направих само, за да я успокоя. Самият аз бях бял като платно“, спомня си д-р Ангел Енчев.

Тази година семейството му е решило, че няма да се връща на Малдивите, сред опасните кокосови палми, а ще си направи една незабравима почивка в Тайланд. Но не от страх или суеверие, а просто, защото искали да разнообразят дестинацията, а и се били уговорили с приятели.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Д-р Ангел Енчев с ужасяващо разкритие за половинката си Теди Велинова! (още подробности)”

 1. Фалшиви

  Дек. 29. 2015

  Цялото това парадиране с пари, лукс и уж обич , „вижте ни колко сме съвършени“ ми навява съмнения , че има нещо много гнило под лъскавия станиол

 2. анонимен

  Дек. 29. 2015

  Просто жива педерастия прикрита в лъскав станиол! Живи и здрави!

 3. ЕРИ

  Дек. 29. 2015

  ПЕД€РУНГЕЛ, КОЙТО ОБИРА ГЛУПАЦИТЕ И ГИ ПРЕВРЪЩА В КЛОУНИ.

Добавете коментар