Безумие: Яна разигра страшен цирк на Петко Димитров! (резилът стана пред свидетели – подробности)

Безумие: Яна разигра страшен цирк на Петко Димитров! (резилът стана пред свидетели – подробности)
5 (100%) 4 votes

Очевидци гледаха като застреляни случващото се между Петко Димитров и неговата Яна Димитрова!

Семейството на Петко Димитров и благоверната му Яна Димитрова е едно от най-обсъжданите у нас, въпреки че двамата са неразделни от няколко години и имат своя малък син Доменик. Причината да бъдат често в устите на представителите на светския елит, е ревнивият характер на Яна Акимова (моминската фамилия на танцьорката).

След известно затишие и хармоничен живот, Петко и Яна отново разбуниха духовете и то навръх коледните празници. Когато бяха засечени в компанията не на някоя друга, а на голямата любов на бизнесмена – прекрасната Преслава.

Петко Димитров

Петко Димитров се видя в чудо между Яна и Преслава, която бе и голямата му любов

Тримата се събраха случайно на едно от светските събития покрай Коледа и нямаше къде да мърдат – настаниха ги на една и съща маса, а по желание на Петко, дори се снимаха заедно, както ще видите сами. Оказа се обаче, че това общо фото не е доказателство, че двете хубавици са заровили томахавката – поне не и Яна Димитрова.

Ясно се вижда колко напрегнато е лицето й до Преслава, а и самата певица не е особено щастлива от фалшивите прегръдки. Минути по-късно обаче присъстващи на събитието станали свидетели на цирка, който Яна разиграла на съпруга си заради „другата“.

„Беше си жива сцена, дори и Яна да се опитваше да шушука и да не повишава глас. Минути след като Преслава дойде на масата, тя дръпна Петко Димитров за ръката и се насочиха към тоалетната. Докато вървеше натам, Яна беше намусена като буреносен облак и дори избута ръката на Петко, който се опита да я прегърне. Гледаше към Преслава и му мелеше такава сол на главата, че половината народ се вторачи в тях“, разкриват очевидци на случката.

Физиономияна на Яна няма как да бъде по-кисела

Физиономияна на Яна няма как да бъде по-кисела

Така и не са чули точните думи на Яна към Петко, но са категорични, че и дете би разбрало за какво иде реч и че присъствието на бившата любима на мъжа й, е извадило от равновесие танцьорката.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Безумие: Яна разигра страшен цирк на Петко Димитров! (резилът стана пред свидетели – подробности)”

  1. kapa

    Дек. 30. 2015

    Tazi Preslava ima li niakoi s koito da ne e legnala ???

Добавете коментар