Веско Маринов скочи на Николина Чакърдъкова: Ще те съдя!

0

Веско Маринов и Николина Чакърдъкова се хванаха за гушите

Веско Маринов онемял от безочието на македонската певица. Николина Чакърдъкова така го втрещила, че той се заканил веднага след празниците да я изправи пред Темида. От музикалната гилдия също били на страната на любимеца на Цветан Цветанов. Понеже изпълнителката на македонски хитове не спазила обещанието си от преди месец, с което за малко да му съсипе концерта.

Двамата си казали, че ще си дадат по едно рамо на предколедните си изяви. Преди седем дни шлагерният изпълнител имал концерт в НДК. Затова се уговорил с Николина Чакърдъкова да зареди публиката с два –три свои хита и на сцената да тропнат хорце ансамбъла, под звуците на оркестъра й.

За реванш Веско Маринов щял да изпее няколко от неговите вечни парчета на 17-ти декември, когато била датата за нейния концерт, в зала „Арена Армеец”, пише Ретро.

Понеже се взимала за звезда и бизнес дама, тъй като имала собствена фолклорна медия, Николина Чакърдъкова поискала два бона хонорар от изпълнителя на „За теб живея”. Тя му обяснила, че парите не са за нея, а за танцьорите и оркестъра.

Веско Маринов бесен на Чакърдъкова
Веско Маринов бесен на Чакърдъкова

Дори и това искане не докарало лоши чувства у Веско Маринов и той спокойно потривал ръце, че нещата около подготовката вървят великолепно. Каква била неприятната му изненада ден преди концерта, когато Чакърдъкова му съобщила, че няма да дойде.

Обяснила му, че е прекалено натоварена и няма да й стигне времето около подготовката на собствената й изява пред публика.Това изправило Веско Маринов на нокти, който се чудел с какво да запълни времето на сцената, когато там трябвало, според плана, да пее и играе Николина Чакърдъкова. Той й върнал „жеста”, като също не я подкрепил на нейния концерт.

Вместо това отпрашил в Германия, където дъщеря му следва. Но се заканил да накаже Чакърдъкова, като й потърси сметка в съда.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.