Брад Пит: Нося грях, който ще отнеса в гроба

Брад Пит: Нося грях, който ще отнеса в гроба
5 (100%) 3 votes

Брад Пит изля душата си, след като стана ясно, че с Анджелина Джоли се развеждат!

Брад Пит беше щастлив с Дженифър Анистън

Някога те бяха безумно щастливи…

Животът предлага сензационни и напълно неочаквани обрати. Ако преди 10 години бяха казали на Брад Пит, че ще съжалява горчиво за развода си с Дженифър Анистън, най-вероятно той нямаше да повярва. Сега обаче е друго, защото Анджелина Джоли не се оказа точно това, което той очакваше.

След като актьорът подаде молба за нов развод, той очевидно се е отдал на сантименти и носталгия, защото в американската преса излязоха негови думи, които говорят точно за това.

„През своя живот съм правил много грешки, но за една изпитвам още вина. Ще нося товара си завинаги, това не минава с времето. Болно ми е, че нараних човек, който много ме обичаше. Това е грях, който ще си отнеса в гроба.“ – споделя Брад Пит.

Според почти всички източници, русокосият актьор е имал предвид точно Дженифър Анистън, с която беше много щастлив, докато не срещна Анджи. Брад създаде семейство с Джоли, каквото му бе отказвано от Джен и може би това го е тласнало към греха, за който днес съжалява,

„Обичам безумно децата си, те са най-хубавото в целия ми живот. Дано греховете ми не се плащат от тях един ден, както по принцип става.“ – казва още Брад Пит.

Според слуховете, той се е опитал да се свърже с Дженифър Анистън още преди месеци, когато нещата между него и Анджелина са излезли от контрол. Брад и Джен дори се видели на кафе, но любовта им не се подновила, тъй като звездата от „Приятели“ му е дала да разбере, че вече има друг живот. Както е известно, тя е омъжена за Джъстин Теру и чака своята първа рожба.

Така на 52-годишна възраст Брад Пит отново се оказва сам в любовта, но в Холивуд това е често срещано и най-вероятно скоро до него ще видим поредната хубавица, счита Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар