Петя Дикова смаза родителите си с болезнено признание! (Аня Пенчева и Сашо Диков онемяха)

Петя Дикова смаза родителите си с болезнено признание! (Аня Пенчева и Сашо Диков онемяха)
4.6 (92%) 5 votes

Сладураната Петя Дикова явно е на път да осъзнае много неща в живота си!

Аня Пенчева и Сашо Диков застинаха пред вида на дъщеря си Петя Дикова, която ги разтърси с болезнено признание в празничните дни. Както вече всички разбрахме, сладката Пипи избра да прекрати връзката с любимия си мъж, само и само да не се отделя от семейството си.

Момчето, което грабна сърцето на водещата, работи и живее в Лондон и няма никакво намерение да се връща обратно у нас. След редица тегели от България до Англия и обратно, в крайна сметка Петя Дикова сложи точка на отношенията им и избра мама и тате, пред съвместен живот с половинката си.

Петя Дикова

Петя Дикова изстрада много след раздялата с приятеля си

Точно това обаче не й давало мира и буквално я подлудило по Коледа, докато гледала как из цяла София влюбени двойки и семейства пазаруват и се разхождат заедно ръка за ръка.

Близки до семейството на чаровната Пипи разказват, че може би тя най-накрая се е осъзнала и е проумяла, че годините вървят нагоре и в един момент ще й се наложи да избира – да живее собствения си живот или този на родителите й.

„Аня Пенчева си има Ивайло Караньотов, Сашо Диков също се е уредил – със или без Лили Игнатова. Но Пипи е самичка. Още е млада, разбира се, но годинките си летят и докато се усети, ще се окаже сама с котка в дома си. Точно това й тежеше и много я разстрои по празниците“, разкриват познати на водещата от Би Ти Ви.

След като си изплакала очите, Петя Дикова вече сериозно обмисляла варианта да изкара и този сезон в предаването си, а след това да си бие камшика и да се премести при приятеля си. Ако той все още я иска, естествено.

Родителите й я подкрепили изцяло и особено Аня Пенчева. Актрисата проляла няколко сълзи заради евентуалната раздяла с първородното си чедо, но щастието на Пипи било всичко, което искала. Както и да я види задомена и дай Боже поне с две хлапета.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар