Дарина Павлова отпразнува първата си Коледа с Алба като в 1001 нощ (Снимки)

Дарина Павлова отпразнува първата си Коледа с Алба като в 1001 нощ (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Дарина Павлова похарчи малко състояние, за да отбележи Рождество с малката внучка на мъжа си

Дарина Павлова отпразнува първа Коледа като „мамита”, видя kliui.bg. Вечно младата бивша актриса и милионерша замина за Дубай, където се събра нарасналото й главоломно семейство.
50-bona-prasna-darina-pavlova-za-podaraci-na-vnuchkata-eto-ia-parvata-obshta-semeina-snimka-1
В емирството на петролните милиардери живее първородната дъщеря на Илия Павлов със съпруга и дъщеря си. Точно заради малкото момиченце втората съпруга на дядо заряза купоните и възможността за Коледа в бяло.

Дарина Павлова дума не дава да я наричат „бабо”. Отдавна е изявила желание да се обръщат към нея по италиански маниер „мамита”. Това обаче далеч не я прави стисната.

Достоверни източници твърдят, че само за малката госпожица тя е похарчила над 50 бона. Алба се роди в края на ноември, но продуцентката не пести нито долар, за да я зарадва.

Бебенцето е дете на доведената й дъщеря – Венцислава, но това не оказва никакво влияние върху чувствата й. Дарина Павлова винаги се е отнасяла с изключителна нежност към детето на Илия от брака му с наследницата на генерал Чергиланов – Антоанета. Прие я в дома си, докато се изучи в САЩ, осигури престижното й образование в университета и дори се погрижи за елегантната й сватба в италиански замък.

Зетят на Дарина Павлова – Терик Микнас е наполовина турчин, наполовина – ливанец, бахрейнски паспорт, но е решил да отгледа дъщеря си в Дубай. Той обожава екстравагантната си тъща и очевидно се разбира добре с българската рода.

Младият бизнесмен е първи братовчед на Амал Клуни и е много, много далеч от консервативното арабско възпитание. Той прие шумната фамилия на жена си, отпразнува с тях Коледа и оцени щедростта им към бебето Алба.

Малката наследница на клана е едно много щастливо бебе. Бъдещето й е подсигурено от двамата дядовци и родителите с проспериращ бизнес. Най-ценни за него обаче са ентусиазираните баби во главе с Дарина Павлова, която душа дава за нея.Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар