Меги Димчева от „Търси се” изживява най-вълнуващите си празници! (Първите снимки с бебето й)

Меги Димчева от „Търси се” изживява най-вълнуващите си празници! (Първите снимки с бебето й)
5 (100%) 2 votes

Меги Димчева най-после получи всичко от живота – струвало си е дългото чакане

Меги Димчева от „Търси се” изживява най-красивите си мечти – посрещна зимните празници като щастлива майка и съпруга.

Водещата на най-позитивното предаване в ефира се похвали във Фейсбук, видя kliuki.bg. Също като колежката си Нели тя не страда от предразсъдъци и суеверия и сподели празничната фососесия на новороденото си бебе.

Меги Димчева е от момичетата, които дълго време чакат и се налага са се борят за своите мечти. Не се примири с по-малко от мечтата си и не направи компромис при избора на съпруг. Чакането си струваше и животът й поднесе Иво.

Двамата вдигнаха приказна сватба в Родопите и заминаха на меден месец в Южна Франция. След това двамата се наложи да се потрудят, докато прегърнат първата си рожба. Медицинските прегледи, чакането, опитите и притесненията им се отблагодариха преди седмици.

Днес щастливото семейство си има истинско коледно чудо. Бебе Тино озари дома им със светлишна, а гордата майка сподели във фейсбук: „Ето го моето момченце! Щастлива Коледа и Нова година с едно прекрасно джудже, за което Господ чу молитвите ми! Даде ни нашия Константин И животът стана светъл, усмихнат, истински! Сега обичам да го живея още повече, защото Тино е до мен! Нашият голям герой, който скочи високо и мина големи препятствия, само за да е с нас! Бореше се да сме заедно, да се радваме на щастието си и ни показа, което има истински смисъл в този живот…..
ТОЙ Е МОЙ! МОЙ Е! И Аз съм негова Завинаги…
Обичам те, прекрасно мое детенце!”

Гордите родители вече заведоха малкия Тино на първо пътуване – макар и само до Боровец. На момченцето му предстоят още много такива, но и важни празници като орисване, кръщене, рожден ден.


Най-специалният гост на тях със сигурност ще е Нели – колежката на мама от „Търси се”. Тя запозна Меги Димчева с нейния Иво, кумува им и след това дори й подари Ватикански хляб, който беше част от чудотворната поява на бебето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Меги Димчева от „Търси се” изживява най-вълнуващите си празници! (Първите снимки с бебето й)”

  1. AD

    Дек. 29. 2015

    Бебето прилича на Фичевия род.

Добавете коментар