Светлана Василева действа отчаяно, за да се спаси от убиец! (Получава страховити съобщения)

Светлана Василева действа отчаяно, за да се спаси от убиец! (Получава страховити съобщения)
5 (100%) 1 vote

Светлана Василева плаща висока цена за живота си на Пепеляшка – дори полицията не може да й помогне

Светлана Василева предприе отчаян ход, за да се спаси от заплахите на бившия си приятел, видя kliuki.bg.

Плеймейтката реши да започне нов живот като посестримата й Златка Димитрова. Престана с дръзките фотосесии, снима благотворителни календари, ходи на театър и взима книги от новата си приятелка Ернестина Шинова. Миналото обаче не я изпуска! Бившият й приятел не просто не й дава мечтаната свобода, а и я заплашва.

Светлана Василева се оплакала в полицията, че е бомбардирана от страховити съобщения по телефона:

Изглежда служителите на реда не са приели заплахите, че някой иска да я реже „парче по парче” и че ще я върне в инвалидна количка в родното Търговище. Изглежда плеймейтката се е уплашила сериозно, но не може да разчита на никого за закрила.

Плеймейтка реагира първосигнално, за да се застрахова. Снима съобщенията и ги качи в социалната мрежа, не пропусна и полицаите: „В каква държава живеем дори полицията не може да ти помогне. Тя е само, когато трябва да се дават рушвети…

Това са заплахи от моя бивш приятел (Иво-Бързия), тази вечер полицаите ми обърнаха гръб…”

Блондинката изглежда плаща твърде висока цена за сбъднатите си мечти. Момичето, което само с един билет от Търговище получи всичко накуп, днес трепери. Популярността, луксозния дом, парите, марковите дрехи и обувки се оказаха доста по-скъпи.

Още не е ясно до колко са сериозни заплахите на Бързия и дали са провокирани от ревност. Светлана Василева само преди броени дни демонстрира изключителна подкрепа към свободния вече Деян Топалски, с когото делиха покрива на Къщата.

Дали ентусиазмът й е провокирал дивата ревност на бившия или нещо друго – плеймейтката едва ли ще разкаже. Сега на Светлана Василева й е далеч по-важно да е в безопасност и да намери по-силен закрилник.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар