Асен Блатечки бесен: Не можах да дам подаръка си на Борил за Коледа! (разказа играта на Диляна)

Асен Блатечки бесен: Не можах да дам подаръка си на Борил за Коледа! (разказа играта на Диляна)
4.5 (90%) 4 votes

Асен Блатечки е извън кожата си от това, което направи Диляна Попова със сина му!

Най-желаният мъж от родното кино Асен Блатечки не се побира в кожата си от гняв след това, което му причини манекенката Диляна Попова. Оказа се, че за да го накаже, хубавицата не е дала шанс на Блатечки дори да подари подаръка на сина си Борил за Коледа. Камо ли да прекара време с него.

Припомняме, че Диляна Попова побесня, когато Асен Блатечки й призна, че по време на самата Бъдни вечер и на Коледа ще си остане у дома, заедно с дъщеря си Катя и половинката Катерина Горанова. Диляна таеше надежда поне в един от двата дни актьорът да остане при нея, но уви – това не се случи.

Асен Блатечки

Асен Блатечки не вярва как Диляна можа да му причини това

Затова Попова си вдигна чукалата и замина със сина си в родното си село Гулянци, където се събра с родителите и сестра си. Разстоянието обаче попречи на Асен Блатечки да се види с бебето си и да го зарадва с купищата подаръци, които му бил избрал.

„Исках да видя Борил, как изобщо някой може да си помисли нещо друго?! На самата Коледа смятах да мина през дома на Диляна и да прекарам поне няколко часа с бебока, но тя се изнесла. Бесен съм не за това, че е отишла при родителите си, а защото ми го съобщи пред свършен факт. На практика ми открадна детето на празника, това направи“, не спирал да „храни“ манекенката Блатечки.

Той е категоричен в едно – между него и Диляна Попова всичко е отдавна свършило и връщане назад няма. Но не било честно да го наказва и да си излива ревността чрез Борил.

Може би единствената що-годе доволна и спокойна в тази ситуация е Катерина Горанова, която сега спокойно може да размаха пръст в лицето на мъжа си и да му заяви: „Аз казвах ли ти?!“ – по адрес на тази, която се опита да разбие семейството й.


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Асен Блатечки бесен: Не можах да дам подаръка си на Борил за Коледа! (разказа играта на Диляна)”

 1. Съвет

  Дек. 30. 2015

  Ами Асенчо мамин Блатечки, то не може хем това в онова, хем душата в рая. Диляна няма да си стои сама вкъщи на семейните празници, за да ти осигури по някое време 2 часа за детето ти.

 2. Ev

  Дек. 31. 2015

  Поздравления Диляна. Този за кой се взема, та да го уведомява къде ще празнува. Като го е правил това дете и не е имал намерение да бъде до него, да си сърба попарата. Нали ревеше по медиите, че дъщеря му е голямата му любов. Вероятно е бил с нея на Коледа.Няма как и вълкът сит и агнето цяло.

 3. fvdfgf

  ян. 04. 2016

  Хахахахаха :)))) Това не може да е истина. Не може да съществува такъв човек :))))))

Добавете коментар