Валери Божинов срази конкурента Ники Михайлов с истински ангел в семейството си (СНИМКИ)

Валери Божинов срази конкурента Ники Михайлов с истински ангел в семейството си (СНИМКИ)
4.7 (93.33%) 3 votes

Валери Божинов е обграден от отряд агресивни добре тунинговани модели, но крие невероятна красавица

Валери Божинов успя най-после да срази вечния си конкурент Ники Михайлов. Звездата на „Партизан” крие в дома на мама истинска красавица – и от kliuki.bg не ви говорят за сладураната Никол!

Палавият футболист, който постоянно проявява интерес към добре тунинговани модели, има по-малка сестра – 100% натурална красавица! Младата дама може да скрие шапката не просто на златотърсачките около него. Тя би завъртяла главите на колегите му…ако не беше на 16 години!

Момичето не е известно на широката общественост, защото като всички в семейството се притеснява от камери. Тя е дъщеря на майката на Валери Божинов – Пепа от брака й с треньора Сашо Ангелов и се казва Михаела.


Сладката брюнетка стои далеч от светлините на прожекторите, но се радва на популярност на първа красавица във Велико Търново. Перфектните й мерки са от скоро – по времето на сватбата на брат си и Николета била пухкавелка. Спортът обаче решил проблема – след месеци игра на ханбал изненадала всички с ефектна визия!
Михаела сега е само ученичка и грижите й са концентрирани над уроците. Батко обаче трябва да внимава – доста преди да порасне собствената му дъщеря, трябва да прокужда навъртащите се около семейството му момчета!

В семейството на вечния му съперник – Ники Михайлов нещата са малко по-различни. Сестрите му не му създават толкова главоболия. Бисера има семейство, а Елинор учи в Испания. Малката едва напоследък разцъфтя и взе да напомня на красивата си майка, но по нищо не показва, че ще поеме по пътя на Мика Стоичкова, например.

Щерката на Камата добре използва името си, за да гради бизнес. Сестрата на Валери Божинов също може да разчита на любящото семейство. С подкрепата на фамилията и това, което й е дала майката – природата може да очакваме много от Михаела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Валери Божинов срази конкурента Ники Михайлов с истински ангел в семейството си (СНИМКИ)”

  1. Ани

    Дек. 30. 2015

    Чак пък голяма красавица! Най-обикновено момиче с нищо не блести…Това, че е половин сестра на Божинов не я прави красавица. хайде стига сте се превъзнасяли!

Добавете коментар