Ето я мистериозната дама, от която Михаил Билалов чака дете! (СНИМКА)

Ето я мистериозната дама, от която Михаил Билалов чака дете! (СНИМКА)
4 (80%) 4 votes

Михаил Билалов се превърна в поредната звезда с две семейства, но той е най-любопитен

Михаил Билалов се оказа поредния актьор с две семейства, разбра kliuki.bg. Той обаче действа с повече „размах” – направи го в две държави.

Екранният Джаро, който е родом от Бургас, се оказа с душа на моряк – с любима на всяко пристанище. В неговия случай – с цяло семейство.

Михаил Билалов дълги години търпя лишения и живот на емигрант в Париж. Там обаче създаде интересно интернационално семейство с японка. Мълчаливата азиатка му роди две дъщери, които вече са истински госпожици.

Завръщането на актьора в родината го превърна в истинска звезда на зряла възраст. Той прие мъдро новата популярност и тихомълком намери ново изкушение.

Клюката го свързваше с кого ли не – най-вече с Койна Русева, която изигра неговата любовница и адвокатка в „Под прикритие”. Михаил Билалов обаче промени живота си заради сценаристката на първия сезон на сериала – Ваня Николова, разказват от Lifestyle.bg.mihail bilalov

На 50 години актьорът ще прегърне третото си дете. Раждането се очаква през лятото, но едва ли ще получим повече информация от актьора.

Михаил Билалов е пословичен с вниманието, с което приема интервюта. Рядко говори за личния си живот и разказва само за децата си.

Публиката едва сега научи истината за историята му с 40-годишната дама, а се оказа, че с нея са живели заедно от две години.

Актьорът изглежда няма проблем с японската си съпруга. Момичетата често му гостуват и той ги посещава – почти като Асен Блатечки преди да напусне окончателно Диляна. Тук обаче говорим за съперници разделени от няколко държави.

Скоро актьорът отново публикува снимки от милата среща с децата си, но естествено не подсказа дали са в компанията на бъдещата майка на братчето им.

Още липсва сигурна информация дали актьорът е успял да се разведе или за него това е излишна формалност. Сигурно е обаче, че Михаил Билалов няма да участва в новия сезон на „Под прикритие”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар