Ужас: Виж какво се случи с Джино, близките му в шок! (още подробности)

Ужас: Виж какво се случи с Джино, близките му в шок! (още подробности)
4.4 (88%) 5 votes

Джино Бианкалана страшно притесни близките и приятелите си в родината!

Мъжкарят Джино Бианкалана май няма да се окаже толкова силен и железен, колкото изглеждаше на първо четене. Това, което се случи с него изплаши близките му хора в България. А мнението им е, че той час по-скоро трябва да избяга от страната и да се завърне при роднините си в САЩ.

Причината е, че победителят от Вип Брадър е на път да се алкохолизира. Джино не изпуска бутилката от ръка и почти всяка нощ пресушава по една стъкленица с уиски. Досега той никога не е правил така, разкриват източници пред столичен ежедневник.

Джино

Джино се опита да го скрие, но страда много по Джена. Пропи се заради нея

Още по-фрапиращото обаче е, че Бианкалана не се пропил заради постоянните гуляи по столичните заведения, а от мъка. Откакто разбрал за годежа на бившата си годеница Джена с Атанас Стоев, той нямал нито един миг покой. А като видял и годежния пръстен на ръката й, направо откачил.

„Дано да бъде щастлива и дано този човек да е истинската й любов! Ние двамата нямаме бъдеще, но ме боли и трябва да мине бая време, за да успея да го преодолея и да я забравя. Какво да кажа, чувствам се предаден – да, наранен също. Но животът трябва да продължи“, философствал Джино, за жалост над чашата с уиски.

Двамата с Джена така и не са се виждали, нито пък са се чували през цялото това време, докато Джино беше в предаването, а и извън него. Той не криел пред приятели като подпийне, че тайничко се надявал победата му да накара Джена да се гордее с него и да му звънне – ако не за друго, то само да го поздрави.

Уви, това не се случи и Джино Бианкалана намира само един начин да теши разбитото си сърце – с алкохола. Близките му обаче се тревожат много, защото осъзнават, че от редовното пиене до пристрастяването, го дели само една крачка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ужас: Виж какво се случи с Джино, близките му в шок! (още подробности)”

  1. Just_me

    Дек. 30. 2015

    Смешник! Но кученцето е сладко!

Добавете коментар