Истината лъсна: Ето какво не знаем за Кристина Патрашкова! (неочаквани разкрития)

Истината лъсна: Ето какво не знаем за Кристина Патрашкова! (неочаквани разкрития)
4.6 (91.43%) 7 votes

Кристина Патрашкова е една от най-ерудираните и уважавани родни журналистки, но има и тъмна страна, за която не подозирахме!

Кристина Патрашкова от дълги години е едно от най-острите пера на родната журналистика. А включването й в екипа на „Папараци“ допринесе за двойно по-високия скок на рейтинга на предаването. Качествата й са безспорни, но има неща, които не знаехме за нея.

Близки до обкръжението на журналистката хвърлиха бомбата с разкритието, че Кристина Патрашкова си има обемист черен тефтер, който попълва с голямо усърдие. Не, дамата не вписва вътре имената на бивши и настоящи гаджета или ухажори, а си правила черен списък на звезди, които са й отказали интервю.

Кристина Патрашкова

Кристина Патрашкова е много мила и възпитана, но изисква същото към себе си

„Тефтерът на Кристина е страшно скъп, с марката на Кристиан Лакроа – той е и любимият й дизайнер. Само ако знаеха родните ни випове обаче, че са заплашени да цъфнат на страниците му, щяха да се позамислят, преди да отрежат Криси“, разкриват запознати, пише сайтът Слава.бг.

Като пример посочват певците Орлин Павлов и големия Орлин Горанов, които отказали поканата на Патрашкова, но го направили доста грубо и тя избесняла.

А „наказанието“, което най-често прилагала на провинилите се, било да изпраща по петите им папараците на Николета Лозанова, с цел да ги спипат в нарушение на пътя или в друга, но задължително неудобна позиция.

„Кристина Патрашкова изобщо не е лош човек и доказателството за това е, че в черния й списък фигурират имената едва на неколцина родни звезди. Но настъпят ли я, или не се отнесат към нея с нужното уважение, става злопаметна и рано или късно намира начин да ги „захапе“ и тя“, коментират източниците.

Сега, след тези изнесени факти, най-вероятно БГ величията вече ще си имат едно наум и ще се замислят първо, преди да си позволят да „отрежат“ апетитите на журналистката към тях.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Истината лъсна: Ето какво не знаем за Кристина Патрашкова! (неочаквани разкрития)”

 1. Marto

  Дек. 30. 2015

  Абе стига сте величали тази политическа проститутка , бе! Голямата ерудиция, голямата работа! Има много по-начетени и ерудирани хора от нея, но тя , както всички проститутки умее да се нагажда и да си върти опашката. Зла, злобна и много отмъстителна душица е! И много противна физиономия! С една дума- ОТВРАТ! Ялова кучка!

 2. Аман от Възвишени

  Дек. 30. 2015

  Мазна, противна, претенциозна Селянка! НиЛо 2!

 3. Just_me

  Дек. 30. 2015

  Долнопробна мърша!

 4. анонимен

  Дек. 30. 2015

  Абе стига сте възхвалявали тази политическа проститутка, този хермафродит Кристина Патрашкова. По-злобна, по-отмъстителна и долна женица не познавам. Била мила , кога ? В съня си! Такава фурнаджийска лопата е, толкова е подмолна и гнусна ,че направо ми се гади от този Травестит. Никаква журналистка- клюкарка и лапацало. Просто умее да разтегля локуми. Не случайно е в жълтата преса. Не е качествена журналистка. Прехвалена е само! Истинските и стойностните журналисти не подвизават там и се знаят кои са.

 5. Ев

  Дек. 31. 2015

  Една ерудирана жена няма да се показва във всички реалита и да коментира посредственото участие на незначителни участници. Промених изцяло мнението си за нея, когато стана първа приятелка със съсловие , което оплюваше дори и когато спи. Как така изведнъж реши, че тъпи плеймейтки, празноглави миски и злобни застаряващи водещи са нейното обкръжение. Колко ,,ерудиран,, разговор е махленския коментар? Доста непристойно е да дебнеш уважавани и доказали себе си хора, за да им се присмиваш и за това да ти плащат. По скоро е жалко.

 6. Матро

  ян. 02. 2016

  Събрали са най-долните проститутки в това предаване- Николета, Калина и Кристина и двамата продуценти ( мъжки проститутки) Опосумите. Кой гледа тази помия наистина? Предлагам от Новата година да го прекръстят от от „Папараци“ на ПРОСТИТУТКИТЕ!

Добавете коментар