Остави го без думи: Виж какво сервира Ирина на Иван Христов! (+ реакцията на опосума)

Остави го без думи: Виж какво сервира Ирина на Иван Христов! (+ реакцията на опосума)
4.4 (88%) 5 votes

Ирина Тенчева определено знае как да изненадва половинката си Иван Христов!

Двамата са заедно вече от пет години и още не са си омръзнали. Напротив, по-влюбени са дори от началото на връзката си. Това признават напълно открито Иван Христов и Ирина Тенчева, която винаги знае какво да направи, за да изненада любимия си и да не допусне рутината да превземе къщата, а и брачното им ложе.

Поредният път, когато блондинката остави партньора си с отворена уста, бяха дните преди Коледа, когато му сервира най-неочаквания подарък.

Иван Христов

Иван Христов толкова обожава жена си, че се радва и на подарък тиган -като малко дете

„Прибирам се вкъщи и гледам – Ирина ми е подготвила някакъв пакет. Голям изглеждаше, лъскаво опакован. Викам си: „Какво ли ще е това чудо?!“. Отварям го и какво мислите, излиза оттам… тиган. Да, съвсем обикновен тиган“, разказва през смях Иван Христов, който в онзи момент мигал на парцали и не знаел какво точно трябва да каже.

Според благоверната му Ирина Тенчева обаче, това не е обикновен тиган, а истинска „революция“ в старите уреди за правене на палачинки. Покритието му било такова, че каквото и да майсториш в него, залепване няма. Пък и в дома им, именно Иван Христов бил упълномощен в приготвянето на сутрешните палачинки.

„Цар е да ги прави. Всички ги обожаваме, а и обичаме да си поспиваме до по-късничко, докато той върти черпака в кухнята. Но няма да си кривя душата и ще кажа, че моите палачинки не стават така вкусни като неговите“, прави „вятър“ на любимия си Ирина Тенчева.

Точно тази черта в характера й и факта, че никога не може да предвидиш какво точно ще направи и с какво ще те сюрпризира, карали Иван Христов още да е влюбен в нея като ученик.

„Всичките тигани и тенджери на света да ми домъкне вкъщи и да ми ги подари, пак ще бъда щастлив. Намерих си човека в нейно лице. Останалото няма никакво значение“, споделя продуцентът.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Остави го без думи: Виж какво сервира Ирина на Иван Христов! (+ реакцията на опосума)”

 1. аз

  Дек. 30. 2015

  Аман от пренасия на една доста манипулативна , хитра и обиграна лисица. Долна пачавра е!

 2. Just_me

  Дек. 30. 2015

  „аз“ ти си долната пачавра 😀

 3. Ev

  Дек. 31. 2015

  Страхотна новина. Тая да не си плаща непрекъснато да пишат за изцепките и и да занимава хората със жалката си особа. Кого се опитват да убедят в щастието си??? Вероятно себе си , защото нас не ни интересува жалкият им живот. Обикновено щастливите хора се радват на щастието си, не развяват чаршафите и тиганите си за да напомнят за себе си.

 4. jfm'f

  ян. 02. 2016

  само я погледнете тази Ирина и ще видите подла , манипулативна , егоистична жена , която не се посвени да развали чуждо семейство.вижте и Иван-този е тотално омагьосан, няма собствена воля, кукла на конци ..
  но знайте -казано е -каквото искате да правят на вас човеците , това и вие правете…. така че , Ирино , трепери , възмездие те чака …дано разбираш какво си забъркала , проста куха лейка ….не бих искала да съм на твое място….
  даже не .си правиш труда да се покаеш….
  Вихра и Ава , дано Бог ви помогне да изживеете смислено живота си , да ви даде щастие и радост….Бог да ви благослови.

 5. хм

  ян. 07. 2016

  Погледнах Ирина, харесва ми ! И аз бих я избрал пред Вихра !

 6. Тери

  ян. 22. 2016

  Не ги познавам лично и двамата,но наистина изглеждат по начин, по който са описани в един коментар по-горе: Иван е като обсебен , под нечие влияние; Ирина непрекъснато натрапва себе си и връзката си, а всички знаем, че там където има любов и отношенията са прекрасни последното нещо, което ще му хрумне на човек е да излага това на показ. Мнооого е изкуствена тази жена. Тя все пак е работила като PR, така че не и е трудно да създава определени образи за себе си за пред обществото.

Добавете коментар