Майкъл Дъглас: Изживях кошмар, но излязох от него

Майкъл Дъглас: Изживях кошмар, но излязох от него
5 (100%) 4 votes

Майкъл Дъглас проговори за най-голямата си драма в живота!

Майкъл Дъглас още си спомня огромния кошмар

Майкъл Дъглас още си спомня огромния кошмар

Актьорът, който победи рака, изля мъката си от прекараната болест. Майкъл Дъглас може да е на 71 г., но още побърква жените в леглото, тъй като именно така прихвана коварния рак на гърлото. Всъщност така и не стана много ясно дали не ставаше дума за рак на езика, понеже и такива слухове витаяха преди време, но рак със сигурност имаше. Актьорът обаче се справи, припомня Kliuki.bg.

„Сега, след като мина малко време, мога да кажа, че кошмарът беше пълен за мен. Нямате си представа какво преживях през това лечение. За мен последните години бяха ужасни и затова се радвам много, че най-после съм извън този кошмар и вече съм напълно здрав.“ – споделя Майкъл Дъглас пред американската преса.

Истината за заболяването си той я разкри още преди над 2 години, когато обяви, че жена му е предала HPV, което му е докарало рак на гърлото. Този вирус по принцип се притежава от всяка втора жена, но 80% от дамите успяват да се преборят с него от само себе си, тъй като за около две седмици той изчезва сам. Явно обаче Майкъл Дъглас е попаднал на една от 20-те процента, за зла негова участ.

Скандалът като цяло беше налице, защото се говореше, че съпругата му Катрин Зита – Джоунс е нямала този вирус, което значи, че той го е прихванал от друга жена, т.е. изневерил е на законната си половинка. Това обаче не получи потвърждение и остана на ниво слухове.

Майкъл Дъглас винаги се е славел като мъж на пороците. Алкохолът и цигарите бяха за него ежедневие от години, както и многото красавици в леглото му. Затова не е чудно, че се е заразил с вирус по този начин, но радостното е, че на стари години успя да се пребори с болестта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар