Карина вцепени Дичо

Карина вцепени Дичо
5 (100%) 2 votes

Дичо не иска да повярва, Карина му съобщи неприятна вест!

Дичо и Карина са щастливо семейство, но докога?

Дичо и Карина са щастливо семейство, но докога?

Певецът очевидно ще прекара кошмарна Нова година, след като е узнал, че ще има само едно дете през живота си. Дичо вече има дъщеричка и много се надявал да си има и син. Но това явно няма да се осъществи, тъй като половинката му Карина му обяснила, че няма намерение повече да се подлага на мъченията при бременност и възнамерява да си остане само с Ариел, научи Kliuki.bg.

Карина, която е значително по-млада от своя любим, била много изтощена от майчинството. Тя не смогвала да сменя памперси, готви и поддържа домакинството. Нещо повече, не обичала да го прави, защото се считала за прекалено млада за тези неща.

Дичо обаче вече е зрял мъж и искал семейство като тези от филмите. Той имал желание за не само още едно дете, а за цяла детска градина. Освен това си мечтаел как се връща у дома, а жена му го чака с бира и сготвено ястие. Всичко това обаче засега се явява мираж за поп изпълнителя, тъй като Карина била съвсем различен тип жена от онази, която той считал за идеалната.

Откакто е баща, Дичо се грижел много повече за малката Ариел. Той често я извеждал на разходки и си играел с нея. Докато Карина все още не можела да свикне да бъде отговорен родител, понеже възрастта й пречела.

„Дичо е прекрасен татко. Той се превърна в пример за това какво е да бъдеш родител. Толкова е щастлив, че си има Ариел, направо е страхотно. Такива трябва да са всички бащи – всеотдайни и готови на всичко за децата си.“ – казват приятелите му.

Моментът обаче не е приятен за Дичо, тъй като вече знае, че ако иска още едно бебе, ще трябва друга жена да му го роди. Това сякаш би развалило мечтата за идеалното семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар