Цецо е най-оборотният от „Ку-ку бенд“

Цецо е най-оборотният от „Ку-ку бенд“
4.7 (93.33%) 3 votes

Цветан Недялков бие всички в „Ку-ку бенд“ по интерес и приходи извън „Шоуто на Слави“!

Цветан Недялков е най-търсен и с най-много познанства сред ВИП - средитеот всички в "Ку-ку бенд"

Цветан Недялков е най-търсен и с най-много познанства сред ВИП – средите от всички в „Ку-ку бенд“

Всички музиканти на „Ку-ку бенд“ си заработват допълнително по участия, но най-търсеният се оказва Цветан Недялков. Китаристът непрестанно бил канен да свири на концерти, при това на много известни групи като „Тоника“, дует „ШИК“ и др.

Това носело сериозни допълнителни доходи на Цецо. Той отдавна не се издържал само със заплатата, която Слави Трифонов му дава. Както се знае, музикантът има баничарница в столицата, която също набира скорост и съответно му носи добра печалба.

Следващият по интерес от „Ку-ку бенд“ бил Георги Милчев – Годжи. Той също бил канен неведнъж да свири на концерти, но най-вече се наложил като гост по дискотеките, откъдето също получавал хонорари. С Цветан Недялков обаче не можел да се мери.

„Цецо познава много хора от българската естрада и това му носи огромни дивиденти, и то не само финансови. Той е създал много контакти, а и талантът му предразполага да бъде търсен. Хубавото е, че си остана същият скромен човек от миналото.“ – разказват познатите му.

Kliuki.bg припомня, че Цветан Недялков е сред онези членове на „Ку-ку бенд“, които не започват работа в музикалния състав от самото му създаване. Той се присъединява към групата през 1995 г., като за това най-вече помага Евгени Димитров – Маестрото, с когото се познават от казармата.

Днес Цецо е много благодарен не само на Евгени, но и на Слави Трифонов, който бързо го интегрира в „Ку-ку бенд“, въпреки че преди това не го е познавал. Той си спомня, че ако не е бил назначен на работа при Дългия, може би е щял да пропадне като музикант и да потъне в бедност.

„Бях много закъсал, а тогава вече имах семейство. Тази работа ме спаси.“ – припомня си Цветан Недялков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар