Матю Пери изля мъката си: Аз съм същият като Чандлър

Матю Пери изля мъката си: Аз съм същият като Чандлър
5 (100%) 4 votes

Матю Пери не иска да прилича толкова на героя си Чандлър Бинг, но точно това се е получило…

Матю Пери е като Чандлър

Матю Пери се оказа точно като героя си Чандлър Бинг

Една от звездите на „Приятели“ проговори за великия ситком, който остана в историята на комедиините сериали за вечни времена. Оказва се, че Матю Пери така добре е влязъл в образа на Чандлър Бинг, защото е играел себе си. Двамата били на практика еднакви, призна самият актьор.

„Преди години ми харесваше да бъда като Чандлър. Той е весел, забавен, лекомислен на моменти, но и много интелигентен. Носи се по живота, без да му мисли много. Сега обаче това ми тежи. Чандлър остана там в „Приятели“, а сериалът го няма от 12 години почти. Аз обаче съм тук, но все още не мога да порасна, това ме измъчва, все пак съм на 46 г. вече.“ – казва Матю Пери.

Според някои източници, актьорът бил много нещастен от години, защото така и не успявал да срещне жена, с която да сформира семейство. Причината се оказвала винаги една и съща – неговата инфантилност.

Говори се обаче, че Матю Пери няма още деца не поради липса на жена в живота си, а защото физически не можел. Дори се предполага, че и това е имал предвид, когато оприличава себе си на Чандлър. Понеже и героят му не успя да има свое билогично дете, а се наложи да осинови близнаци с жена си Моника.

Приликите между Пери и Бинг са наистина много. И двамата са отгледани в разведено семейство, като и двамата са имали доведен баща. Счита се, че пруцентите нарочно създали такъв образ на Чандлър, след като разбрали за живота на Матю.

Въпреки връхлетялата го слава едва на 25-годишна възраст, когато става една от звездите на „Приятели“, Матю Пери сякаш тръгва все по-надолу в личния си живот. Проблемите му с наркотиците са известни, а любовните му връзки са много нетрайни. Една от тях дори е със световно популярната Джулия Робъртс, припомня Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар