Мика Стоичкова празнува с любим човек

Мика Стоичкова празнува с любим човек
4.8 (96%) 5 votes

Чаровната Мика Стоичкова празнува с любим човек празниците. Както сама се похвали наследницата на известната фамилия чрез социалните мрежи. Младата Мика, както е известно, е доста близка с Мариан Кюрпанов, който познава покрай сценичните си изяви в предаването „Денсинг старс“.

Празниците Мика прекарала в Маями, самият Мариан пък отдавна не е част от родната ни действителност, но пък живее, работи и е избрал да се развива в Америка – Ню Йорк. Както се пише и в изданието „Лайфстайл“, Мика и Мариан си останаха близки приятели, подари това те отпразнуваха и изминалите празници заедно.

Мика Стоичкова заедно с настоящия си любим Айки

Мика Стоичкова заедно с настоящия си любим Айки

Мика живее в Маями с официалната си половинка Айки – това била най-хармоничната й връзка до момента, той най-сетне се запознал с един от добрите приятели на Мика Стоичкова. За събитието стана ясно чрез снимки в социалните мрежи, публикувани от самата Стоичкова дъщеря.

Двойката Мика и Айкут се радва на щастие и разбирателство от както са се запознали

Двойката Мика и Айкут се радва на щастие и разбирателство откакто са се запознали

Очевидно запознанството между Мика и Мариан е прераснало в реално приятелство, те са открили общи интереси помежду си. Щом тя е пожелала да го запознае с мъжа до себе си – Айкут, когото Мика обожава и дори казва, че именно баща й ги запознал в живота преди време, до днес тя е истински щастлива с него.

Дъщерята на Камата заедно с популярния си баща

Дъщерята на Камата заедно с популярния си баща

Двамата може да се каже, че водят динамичен начин на живот и са прекарали много от живота си зад границите на България. Това може би им помага с общуването и в добрите им отношения до днес. За кратко и двамата – моделът Мариан и наследницата на Камата,  опитаха да бъдат част от светския живот у нас, но отново се завърнаха към обичайното си обкръжение и отидоха в чужбина. Може би тук обстановката не им е толкова близка, коментира и нашата медия Клюки.БГ.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Мика Стоичкова празнува с любим човек”

  1. Hili

    ян. 03. 2016

    Отдавна не бяхте ни занимавали с нея. Разберете: Не е задължително децата на известни личности задължително да са също така интересни. Макар, че Христо Стоичков съвсем не е интересен поне на половината население. Дори е досаден.

Добавете коментар