Слави не иска да повярва: Алекс Раева разкри шокиращата им тайна за ЧНГ! (още подробности)

Слави не иска да повярва: Алекс Раева разкри шокиращата им тайна за ЧНГ! (още подробности)
3.8 (75%) 4 votes

Алекс Раева явно си е направила равносметка за отминалата година и живота си дотук, но тя жестоко засегна Слави Трифонов!

Новата година стартира с истински шок за шоумена Слави Трифонов. Сред множеството пожелания, честитки и наздравици, Дългия бе потресен от изповедта на Алекс Раева, която разкри най-съкровената им тайна. Припомняме, че преди години двамата бяха двойка, но връзката им завърши повече от болезнено.

Направила си равносметка за отминалата година и живота си дотук, певицата и водеща на Х Фактор изплака мъката и огромната си вина. А именно, че преди години е била бременна от Слави Трифонов, но е убила детето му, пише вестник „Уикенд“.

Слави Трифонов

Алекс Раева премахнала детето на Слави Трифонов – нещо, което той никога няма да й прости

„Тогава бях още много млада и зелена. Обичах Слави, но с всеки ден осъзнавах, че той не е за мен и че няма да бъда щастлива с него. Когато разбрах, че нося детето му, се изплаших ужасно. И направих най-голямата глупост. Той и до днес не може да ми прости това“, през сълзи изповядва Алекс Раева.

Причината точно в този момент, след толкова години, тя да се сети за греха си, е огромното й желание да бъде майка. Което обаче винаги удряло на камък. След множество опити да зачене, Алекс Раева е силно изплашена, че не е способна да добие чедо, тъкмо заради онзи стар аборт. Ужасена е, че той може да е увредил организма й фатално.

„Алекс все по-често плаче и изпада в депресии като гледа как почти всичките й приятелки и колежки се радват дори не на едно, а на няколко дечица. Годините си минават, тя гони 40-те, но не може да гушне бебе в ръцете си. Дори стигна дотам да предложи на диджей Дончо да направят ин витро или да осиновят, но той се дърпа – нали вече си има детенце“, разкриват близки до Раева.

Лошото от тази нейна изповед за детето на Слави Трифонов обаче е, че Дългия винаги ревностно е пазил личното си пространство. И сега, когато най-болезнената му тайна бе споделена пред цялата страна, озлоблението му към Алекс Раева ще бъде невиждано. Според мнозина обаче, с цялото право на света.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар