Шок: Ужасяваща истина раздели Гала и Стефан, водещата не е на себе си! (още подробности)

Шок: Ужасяваща истина раздели Гала и Стефан, водещата не е на себе си! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Гала и Стефан приключват общия си път още в началото на Новата година!

Край! Дотук беше!… Щастието на Гала и Стефан Николов се разпадна с трясък, а двамата са пред окончателна раздяла. Това разкриха неочаквано близки до водещата, за която Новата година донесла повече сълзи, отколкото щастие.

„Нямаше да издържи на болката, ако не беше прекрасната й дъщеря Мари. Само тя я крепи“, коментират познати на блондинката. Оказа се, че раздялата между Гала и Стефан е само върхът на айсберга и е въпрос на време. Защото щастието и любовта им се били разклатили още преди около година.

Гала

Гала не знае къде да се дене от мъка, Стефан си отива от нея

Двамата все по-често се карали, а Гала избухвала в сълзи и от най-дребните неща. Причината за това е, че така и не успяла да дари Стефан с мечтаното от нея дете, нито дори да сбъдне огромната си мечта да се види булка до него.

Истината, която окончателно допринесла за разрива в отношенията им обаче, е ужасяваща за Гала. А именно, че преди няколко години тя заченала от Стефан, но поради напредналата си възраст, изгубила плода – при това навръх рождения си ден, съобщават източниците пред вестник „Всеки ден“.

Оттам нататък нищо повече не можело да върне нещата назад и да скрепи отношенията им, които ставали все по-напрегнати.

„Стефан вече не издържа на хленчовете и страданията на Гала. Колко пъти й е обяснявал, че и двамата са утвърдени в живота, имат деца и единственото, което трябва да пазят, е любовта си един към друг. Тя обаче така и не го проумя това. За жалост, защото сега е на път да се прости не само с идеята за второ дете, но и със самия Стефан“, коментират близки до двойката.

И до днес обаче Гала така и не искала да проумее, че отчуждението на Стефан Николов не се дължи на факта, че тя не може да зачене от него, нито на разликата в годините им. А на недостатъците в характера и най-вече мисленето й, които го изцеждали като лимон.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар