Емануела с унизително признание: Митко забременил друго момиче!

Емануела с унизително признание: Митко забременил друго момиче!
3 (60%) 1 vote

На Емануела не й върви с богатите момчета – или майките им ужасни, или татковците – лош пример

Емануела не случи на мъж и туй то! Тъкмо се сдобри с последния и получи нов удар в гърба. Изглежда, че бебе Митко скоро ще стане батко…но майката няма да е Емануела, научи kliuki.bg.

Скандалната мълва плъзна броени дни след като певицата сподели, че двамата с любимия са изяснили отношенията си, че избързала за пореден път с констатациите и приказките и т.н.emanuela-mitko dinev

Емануела я чакаха вълнуващи семейни празници, но Митко Динев – старши й се изплъзна за пореден път! Наследникът на олигарха от Свети Влас или предпочете приятелите си, или някоя незнайна девойка. Майката на сина му обаче не е от жените, които ще стоят на прозореца и ще плачат – излезе да купонясва с приятелки! След това хвърли поредна бомба във Фейсбук: „За всички бременни жени тази нощ….хахахахаха…а те много !“

Дебелият намек беше разбрат съвсем еднозначно от последователите й в социалната мрежа. Всички подозират, че първородният син на Динко Динев го е наследил не само в бизнеса! Баровецът от Свети Власт даде доста деца на републиката и то – от няколко жени! Както изглежда и Митко върви по неговите стъпки – миналата година бебе от Емануела, тази – от някоя друга бамбина!

Младежът изглежда е сред малцината мъже, които могат да стрестнат неубозданата певица. Веднага след като предизвика коментари в социалната мрежа, постът й беше изтрит, разказват от HotArena.net!

За сметка на това пък изпрати горчиво послание с достатъчно ясен адресат:emanuela-

Певицата за първи път след над десет години е в подобно окаяно състояние. Повтарят се униженията, които й поднесе първия съпруг. Пак е изоставена, пак е самотна майка и пак разчита на семейството си за подкрепа!

Нейните богати момчета не й донесоха нищо добро. Или свекървите на Емануела се оказват ужасни, или свекърите са дали лош пример на синчетата си!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар