Любовните истории на известните българки

Любовните истории на известните българки
5 (100%) 4 votes

Любовните истории на известните българки, преди да настъпи Нова 2016-та година. В кратки телевизионни интервюта някои от най-харесваните водещи и музиканти, сред които и Мария Игнатова, споделиха лични неща и показаха накратко защо е трудно да си една реализирана жена с хармоничен личен живот.

Една красива и доста успешна жена - Мария Игнатова, споделя за любовта

Една красива и доста успешна жена – Мария Игнатова, споделя за любовта

Алекс Раева и Мария Игнатова споделиха, че това, което ги привлича у мъжа, е да ги научи на нещо, да е силен и мотивиращ ги човек, а така да се развиват взаимно. Двете дами са доста близки и казват, че взаймно и с времето са започнали да си помагат и да споделят житейски и любовни разочарования, но твърдят, че комуникацията е в основата на добрата връзка. Като това отрича схващанията на мнозина, че визия или благосъстояние привличат първо една хубава жена. Самата Мария каза, че в кариерата много е научила и се развива благодарение на половинката си Димитър Рачков.

Гала пък изрази лично мнение, че преди развода си тя е изгубила себе си. В смисъл,  че вече почти не мислела за личното си състояние и мечти, чувствала се зле в брака си. Затова елементарните жестове към нея като жена вече с времето били по-високо оценени и тя харесвала в настоящата й половинка Стефан това, че той мисли за нея, предлагайки й вода, пуловер или други малки неща. които те правят щастлива.

Ернестина Шинова също разказа, че за нея Андрей е не само мъжът, когото обича, но и приятел, мъж, любим, баща, учител – всичко. Затова и те са постоянно заедно, без да си омръзват от това. Свидетел на това е и хубавата им наследница – Йоанна Слабакова, която следва медицина. Виждайки родителите си, момичето има високи представи за бъдещия си семеен живот, коментира и Клюки.БГ.

Всяка търсеща развитие жена би харесала мъж, който я подкрепя и споделя амбициите й, а не този, който я ограничава, споделят много от популярните жени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар