Мария се обясни публично на Гущеров (Пак с нож в гърба на Митко Андонов)

Мария се обясни публично на Гущеров (Пак с нож в гърба на Митко Андонов)
5 (100%) 2 votes

Мария почти обяви малката Марая за Гущерова – толкова я обичали в новото й семейство

Мария се оказа царица на интригата – мястото й на видна хайлайф дама е гарантирано!

Певицата успя в едно интервю да покаже любов и преклонение към Мечо, да удари пак под кръста бившия, почти обяви Марая за Гущерова – без да се отклони от добрия тон, забеляза kliuki.bg.

След като целокупния български народ беше осведомен колко страстна съпруга е миньончето, никой не се изненада, че последва похвално слово и за Хриси. В последното си интервю за миналата година певицата сподели възхищението си към него. Той бил точно толкова перфектен родител, колкото нея! Мислел за дъщеря й денонощно – има ли какво да яде, какво да облече, как да се развива! Някои биологични родители не полагали толкова грижи за децата си, колкото втория баща на Марая!

И за да не си помисли някой, че от Митко Андонов може да се очаква адекватна родителска грижа, Мария даде за пореден път на бившия да се разбере! Хриси и семейството му наричали Марая „нашето дете” от ден първи на съвместния им живот. Били изключително културни и интелигентни хора и пайнерката била щастлива, че детето имало такъв пример!maria_

Навремето си мислела, че разводът й е краят на света, но сега си давала сметка, че той й донесъл само щастие!

Мария и Митко Андонов скоро няма да го докарат до интелигентни отношения между разделени родители. Въпреки добрите думи на Никол към бившата съпруга на мъжа й, съвместните ваканции с децата и любовта на Марая към малкия Иво, мир и прошка не може да има!

Певицата бързо забрави че с подобни хвалебствени думи говореше и за първи си мъж – за прекрасното му семейство, ниво и образование! Сега е госпожа Гущерова и показва най-големия си талант – да е образцова съпруга на богаташ!

Първата година от втория й брак не мина безоблачно, но тя показа, че е готова да се пребори за семейството си със зъби и нокти. Мария няма да допусне друга да й открадне мъжлето и е готова за битка на всички фронтове!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар